سلام بچه ها خوبید ؟
اقا من هرکاری میکنم نمیتونم وقتی با سیم800 تماس میگیرم شماره رو نمایش بده و یه خروجی از اردوینوم بگیرم(با ورودی سیم800)
چکار کنم ؟
سلام بچه ها خوبید ؟
اقا من هرکاری میکنم نمیتونم وقتی با سیم800 تماس میگیرم شماره رو نمایش بده و یه خروجی از اردوینوم بگیرم(با ورودی سیم800)
چکار کنم ؟
سلام
این تاپیک رو مطالعه بفرمایید:
http://forum.arduino.ir/4/7/1255-4.html
مرسی ولی مشکلم حل نشد . کلا سیم 800 خیلی بدکار میکنه ظاهرا
من میخوام با میس کال یه شماره خاص رله فعال بشه بعد مثلا 5 ثانیه خاموش بشه. هرکاری کردم در نهایت یبار یه جواب گرفتم اونم با یه میس میوفتاد توو حلقه مدام 5 ثانیه یبار خاموش روشن میکرد. البته فقط یبار اینجوری مثلا درست گار میکرد . دفعات بعد همون برنامه رو میریزم قاطی کار میکنه. ماژول رله عمل نمیکمه یا مثلا یبار بعد 15 ثانیه بعد از میس گال عمل میگنه و..... اردوینو رو عوض کردم. رله عوض کردم. سیم غوض کردم ولی کلا ......
اول شما باید خود ماژول رو راه بندازی
بعد از این سیم کارتت بندازی روش
با همراه اول و ایرانسل به خوبی جواب گرفتم من
اغلب مشکل سخت افزاری دارن که تصور میکنن در کد نویسی مشکل هست
ترجیحا لینکی که گذاشتم ببینید ...
قبلش راه اندازی کردم با دستورات at هم ج گرفتم و کاملا درسته. واسه تغذیه هم از مبدل کاهنده استفاده کردم واسش ولتاژ مناسب رو فراهم کردم (بین 3.7 تا 3.9) واسه کدم چندین کد رو امتحان کردم .
نه والا مشکلی که من میگم قاطی داره از برنامه نیست . اخه مثلا شده من یه برنامه رو یبار پروگرام کردم . یه جواب گرفتم . بعد چندبار دوباره همون برنامه رو پروگرام کردم یه جواب دیگه گرفتم ... مثلا با میس کال همون برنامه یبار رله رو فعال و غیر فعال میکنه و میوفته توو حلقه و مدام تکرار میکنه . یبار همون برنامه اصلا رله فعال نمیکنه.یبار همون برنامه بعد چندتا بوق خوردن یبار رله رو فعال میکنه .....
من در کل به این نتیجه رسیدم که باید یه باتری و یه شارژر گذاشت دو سر این sim800 تا مشکل سخت افزاری نداشته باشم ضمن اینکه آنتن هم اگر pcb میذاری حداقل صاف باشه ...