به احتمال خیلی زیاد اگه سیم بندیت رو ضربه دری رعایت کرده باشی کدت مشکل باد ریت داره
اینو تست کن .کد:#include <SoftwareSerial.h> SoftwareSerial sim_800L(10, 11); // RX, TX void setup() { // Open serial communications and wait for port to open: Serial.begin(115200); sim_800L.begin(115200); } void loop() { // run over and over if (sim_800L.available()) { Serial.write(sim_800L.read()); } if (Serial.available()) { sim_800L.write(Serial.read()); } }
بادریت رو هم برای سریال سیم 800 هم برای سریال اصلی تغییر دادم به 115200
بنابراین توی کنسولت هم بادریت رو بکن 115200
سلام وقتتون بخیر باشه ممنون برای کدها و توجه و وقت شما. من کدهایی رو که گفتید بارگذاری کردم بعد آمدم روی baud rate 115200 تنظیم کردم،
اما بازم جواب نداد سیم کشیم هم براتون عکسش رو فرستادم که اگه اشکال داره بگید؟ممنون
سیم آبی که از پین 11 آمده رو زدم به TX وسیم قرمز که باز توعکس می بینید از پین 10 آمده زدم به ,RX اما بازم کار نکرد.
امکان داره بخاطر این باشه که الان سیمکارت توش نیست؟
یا ممکن خوب لحیم نکرده باشم؟
آنتن رو هم لحیم کردم (ممنون مجدد)
ویرایش توسط muhammad : 08-11-2016 در ساعت 04:05 AM
مرسی فراوان برای پیگیری شما،
مشکل از لهیم بود باید اینجور مواقعه که سیم کشی و کدرو بارها چک کردید دقت به لهیم کنید من بامولتی متر با دقت لهیم رو که زده بودم چک کردم دیدم Rx هیچ مقداری از ولتاژ رو نمی ده درحالی که باقی(پینها) 4 خورده ای روبهم نشون می دادن
برای همین بهتر لهیمش کردم درست شد. تشکر فراوان از شما