سلام خدمت دوستان بزرگوار
من با مدل Esp-7 کار می کردم و خیلی هم عالی بود تا اینکه این مدل جدید Esp-07s رو خریدم جالبش اینه که پروگرام میشه اما بوت نمیشه؟! دلیلش از چی می تونه باشه؟ امکانش هست که میان افزارش فقط AT Command رو جواب بده؟
سلام خدمت دوستان بزرگوار
من با مدل Esp-7 کار می کردم و خیلی هم عالی بود تا اینکه این مدل جدید Esp-07s رو خریدم جالبش اینه که پروگرام میشه اما بوت نمیشه؟! دلیلش از چی می تونه باشه؟ امکانش هست که میان افزارش فقط AT Command رو جواب بده؟
سلام خدمت دوستان
من یه برنامه نوشتم که چندین اطلاعات آنالوگ را از آردوینو میگیره و روی پورت سریال بصورت یه رشته نشون میده...حالا میخام این اطلاعات را به یک nodemcu esp8266 متصل کنم و ماژول بتونه برام اطلاعات را روی وای فای نشون بده...هیچ دستوری نمیخام بدم..فقط میخام وقتی آدرس آی پی را زدم تمام اطلاعاتی که از روی آردوینو با پورت سریال وصله به nodemcu ، روی یه صفحه مرورگر نشون بده...ممنون میشم راهنماییم کنید
2 تا راه وجود داره
1 : آی پی کامپیوترت رو عوض کن ( از وی پی ان استفاده کن )
2 : کتابخونه رو بصورت دستی نصب کن
Installation
شما چطور این کتابخونه رو به آردوینو اضافه میکنید که این ارور رو میگیرید ؟
روش اضافه کردن بصورت زیره :
1 : آردوینو رو اجرا کرده و از منوی بالا ، گزینه فایل -> پرفرنس رو انتخاب کنید .
2 : در صفحه جدید ، روی فیلد Aditional board manager URL لینک زیر رو وارد کنید و سپس روی اوکی کلیک کنید .
از منوی بالا از گزینه tools روی board -> board manager کلیک کنید و گزینه esp8266 platform رو پیدا کرده و نصبش کنید .کد:http://arduino.esp8266.com/stable/package_esp8266com_index.json
توجه داشته باشید که برای برنامه نویسی از منوی tools -> Board menu حتما برد esp8266 رو انتخاب کنید .