Sketch uses 8192 bytes (12%) of program storage space. Maximum is 65536 bytes.
Global variables use 1984 bytes of dynamic memory.
Failed to init device.
stm32flash 0.4
سلام برنامه این خطاهارو میده
سلام دوستان
STM32 ST-LINK CLI v2.1.0
STM32 ST-LINK Command Line Interface
No target connected
Unable to connect to ST-LINK!
کسی به این مشکل بر نخورده؟؟
من پروگرمر ST link دارم
میخواستم با اون پروگرم کنم
میشه کمک کنید؟
از برد منیجر ، 103 رو انتخاب میکنم
72مگ
64کیلو
سلام
بوت لودر بورد stm32f103c8 برای کسایی که برنامه بوت لودر رو از روی میکرو پاک کردن و حالا آردوینو بوردشون رو نمیشناسه
با پروگرام مثل st link و یا jlink میتونید بوت لودر رو پروگرام کنید
STM32duino-bootloader-master
سلام
از این برد تا حالا استفاده چندانی نکردم به همین دلیل تا الان 4 دونه بیشتر نخریدم ازشون تا یک هفته پیش با قیمت نجومی 237 هزار تومن. آخرین بار 60 هزار تومن خریدم و دفعات قبل حدود 30 هزار تومن
از این 4 برد فقط 2 تاشون درست کار کردن و برابر آموزش های لازم بوت لودر رو فلش کردم و از اون به بعد از طریق پورت USB کارم رو انجام دادم
اما 2 تا از برد ها (یکیش همینیه که 237 تومن خریدم) بوت لودر روشون فلش میشه ولی پورت USB شناسایی نمیشه
در پیج های ایرانی چیزی ندیدم و پیدا نکردم اما در فروم های خارجی محتمل ترین داستان، تقلبی بودن چیپ STM32F103C8T6 عنوان شده
الان 2 تا برد در اختیارم هست که یکی قدیمی و کار میکنه و جدیده که هیچ
مقاومت پول آپ USB هم که در موردش خیلی ها روضه خوندن که باید 1.5 کیلو باشه تو برد خراب درسته و تو بردی قدیمی که کار میده 10کیلو که کلا این بحث به نظرم مردوده
فقط یک نکته قابل تامل زمان فلش کردن بوت لودر
برد قدیمی وقتی توسط نرم افزار فلشر شناسایی میشه، به درستی 64 کیلوبایت حافظه تشخیص داده میشه
ولی برد دید که کار نمیکنه USBش، موقع فلش بوت لودر میزنه 128 کیلوبایت در صورتی که STM32F103C8 دارای 64کیلوبایت حافظه فلشه
یه نکته دیگه
برد قدیمی رو همونطور که گفتم زمان 30 هزار تومن بودنش خریدم یعنی 3 4 سال پیش حداقل و برد دید رو تیر 1400. پارت نامبر ها دقیقا یکی هستند به جز MYS 628 برای قدیمی و سالم و MYS 928 برای یو اس بی خراب
با پروگرامر STlink هر دو جواب میدن فقط USB مد نظر من جواب نمیده برا آردوینو
امکانات دیگه تست نشدن
راهنمایی؟ نظری؟ راه کاری؟