ممکنه اخیرا یه سری قابلیت به این بردها اضافه کرده باشن .
نسخه ای که من استفاده می کنم مال 4 ماه پیشه
و اما در مورد بردها ، این دو تا برد فرقی نمی کنن با هم وقتی میخواید ماژول های ساده esp8266 رو پروگرام کنید.
این که میگید چشمک میزنه یعنی وقتی وارد پروسه آپلود میشه LED خود ESP با فواصل زمانی کوتاه شروع به چشمک زدن می کنه ؟
و در انتها آپلود نمی کنه .
چک کنید ببینید یه موقع پینهای TX و RX به جایی اتصال کوتاه نشدن ؟ مثلا گراند یا VCC
ورژن آردوینوم رو ارتقا دادم به 1.6.12 ولی بازم ارور میده Arduino: 1.6.12 (Windows 10), Board: "Adafruit HUZZAH ESP8266, 80 MHz, 115200, 4M (3M SPIFFS)"
Sketch uses 222,357 bytes (21%) of program storage space. Maximum is 1,044,464 bytes.
Global variables use 31,588 bytes (38%) of dynamic memory, leaving 50,332 bytes for local variables. Maximum is 81,920 bytes.
warning: espcomm_sync failed
error: espcomm_open failed
error: espcomm_upload_mem failed
error: espcomm_upload_mem failed
This report would have more information with
"Show verbose output during compilation"
option enabled in File -> Preferences.
ببینید روند رو یک بار خدمتتون عرض می کنم چک کنید.
اتصال کابل USB به پروگرامر ( طبقه زیرین )
اختصاص پورت کام به این مازول
وارد شدن به محیط آردوینو و نوشتن کد مطلوب
قبل از پروگرام ماژول باید به مد فلش برده بشه که این کار با گراند کردن GPIO شماره 15 انجام میشه . در مورد witty هم با کلید ریست و فلش میتونید این کار رو انجام بدید. برای این کار بعد از این که پاور دادید یک بار کلید RST و بعد از اون کلید Flash رو بزنید. با این کار رنگ RGB روی برد ترکیب سبز آبی میشه .
این دو کلید روباید بالافاصبه پشت سر هم بزنید.
وقتی این کار رو کردید دیگه نیازی هم نیست که بخواید دستتون رو روی کلید Flash نگه دراید تا کد آپلود بشه. خودش آپلود میشه.
بعد از اون هم شماره پورت و برد رو انتخاب می کنید و آپلود میزنید.