ممنون از پاسختون
من خیلی گشتم، ولی یه مثال خشک و خالی هم برای این nl6621 پیدا نکردم. میشه بزرگواری کنید و کمک کنید
ممنون از پاسختون
من خیلی گشتم، ولی یه مثال خشک و خالی هم برای این nl6621 پیدا نکردم. میشه بزرگواری کنید و کمک کنید
[QUOTE=arj;8090]ممنون از پاسختون
من خیلی گشتم، ولی یه مثال خشک و خالی هم برای این nl6621 پیدا نکردم. میشه بزرگواری کنید و کمک کنید[/QUOTE
ببینید شما باید از طریق سریال به این مازول کانکت شید
ممکنه نتونید کد آماده براش پیدا کنید و خودتون باید برای آردوینو باهاش کد بزنید .
برای این کار می تونید از برنامه softwareserial استفاده کنید و پین های سریال ماژول رو به پین سریال نرم افزاری معرفی شده وصل کنید.
بازم ممنون
مشکل اصلی من پایه های NL6621 هست. مثلا تو این آموزش esp8266 ماژول وای فای - at command -1 - دیجی*اسپارک که واسه SEP8266 هست گفته پایه های Reset و CH_PD رو به 3.3 وصل کنید. حالا معادل این تو NL6621 چیه یا مشابهش نمیدونم. کدش همونه
سلام
از پاسخ هایی که دادید خیلی ممنونم .
من تا حالا با avr و کد ویژن کار می کردم . مقداری راهنمایی از شما می خوام که بتونم از این به بعد با بردهای آردوینو کار کنم . البته می دونم که اینجا محل مناسب برای این درخواست نیست . اما اگر لطف بفرمائید و راهنمایی کنید خیلی ممنونم می شم .
در ارتباط با انتخاب برد آردوینو لطفا کمک بفرمائید . امکاناتی که معمولا لازم دارم به شرح زیر است :
- 2 عدد درگاه سریال
- حداقل 64 کیلو بایت حافظه فلش
- حداقل 4 کیلو بایت حافظه ram
- حداقل 512 بایت حافظه eeprom
- سرعت کارکرد با درگاه سریال در حد 115200
- اتصال به lcd با مشخصات 240x128 و از نوع t6963 و همچنین lcd رنگی تا 7 اینچ
- حداقل تعداد پایه های ورودی لاجیک 15 عدد
- حداقل تعداد پایه ورودی adc برابر 5 عدد
- تعداد پایه های وقفه حداقل 5 عدد
مختصری بردها را نگاه کردم . آیا برد آردوینو MEGA 2560 برای مواردی که در بالا گفتم مناسب است ؟
خیلی ممنونم
متشکرم
ویرایش توسط atrak : 04-17-2016 در ساعت 06:40 PM