ویرایش توسط muhammad : 03-05-2016 در ساعت 03:57 AM
و سرچ کردم رو حرف که گفتی تنها چیزی که پیدا کردم این بود
مبدل یو اس بی به سریال PL2303 - تبدیل USB به TTL Serial - ماژول USB-TTL - پروگرامر STC
خوبه یا نه؟
سلام
سال نو مبارک
یک سوال از حضورتون دارم :
روی ماجول ESP8266 که در سایت موجود است ، چگونه می توان IP استاتیک تعریف کرد ؟ از دستور AT+CIPSTA استفاده کردم ، اما متاسفانه در Router مجددا همان IP اختصاص داده شده اول را نشان می دهد . DHCP را هم طبق راهنما غیر فعال کردم اما بازهم نشد .
اگر روش خاصی دارد لطفا راهنمایی بفرمائید .
متشکرم
نکاتی را در ارتباط با سوال شما باید بگم :
1- ارتباط این ماجول esp8266 فقط از طریق سریال uart است . ولتاژ روی سیگنال rx این ماجول هم نباید بیشتر از 3.3 ولت باشد . (از تقسیم مقاومتی استفاده کن )
از طریق برنامه نویسی روی عادی کامپیوتر نمی تونی با این ماجول سوکت پروگرامینگ داشته باشی . اما با ارسال دستورات at به آن می توانی آن را در حالت سرور تنظیم کنی . و با گوشی یا تبلت به آن متصل بشی و ارسال داده کنی . برنامه ای که برای راه اندازی آن روی pc می نویسی باید جواب اطلاعات دریافتی را هم بدهد . (باز هم با دستورات at )
اگر بخوای با نرم افزارهای روی pc به این ماجول توسط tcp متصل بشی ، باید ویروس کیلر و فایروال روی pc را از کار بیاندازی ، چون اجازه ارتباط روی tcp را نمی دهد . اما با نرم افزارهای روی گوشی یا تبلت آندروید راحت می تونی به این ماجول متصل بشی . (به شرط نداشتن میروس کیلر روی گوشی یا تبلت )
موفق باشید
این لینک رو مطالعه کنید لطفا
arduino-docs [ESP8266 Support WIKI]
سلام
سوالی که داشتم اینه که با خود برد آردوینو اونو + همین NL6621-Y1 با نرم افزار آردوینو نمیشه وصل شد؟ Library خاصی میخواد؟
ممنون و سال نوتون هم مبارک