دوست عزیز اینجا کسی زمانشو نداره بتونه کد بنویسه
شما کدتون رو بنویسید اگر به مشکلی برخورد کردید بیاید مشکلتون رو حل کنید.
اینم آموزش راه اندازی NRF
Wireless Remote Using 2.4 Ghz NRF24L01 : Simple Tutorial Using of NRF24L01 & Arduino
دوست عزیز اینجا کسی زمانشو نداره بتونه کد بنویسه
شما کدتون رو بنویسید اگر به مشکلی برخورد کردید بیاید مشکلتون رو حل کنید.
اینم آموزش راه اندازی NRF
Wireless Remote Using 2.4 Ghz NRF24L01 : Simple Tutorial Using of NRF24L01 & Arduino
سلام آیا میشه از این ماژول برای ارسال اطلاعات مثلا برای پرینتر های سیمی یو اس بی استفاده کرد که به صورت بی سی راه اندازی کرد؟ منظور اینکه بشه پرینتر سی می رو به وایرلس تبدیل کرد؟
سلام
شدنش میشه اما موضوعی که هست اینه که باید سمت فرستندت و سمت پرینترت رو کد نویسی کنی.
سمت فرستندت که اون دیتایی که قراره ارسال بشه خب ارسال میشه بدون هیچ مشکلی.
اما سمت گیرندت وقتی دیتا رو دریافت کرد باید دیتا به دیتای قابل فهم برای پرینتر تبدیل بشه که با کد نویسی این کار شدنیه.
لگر بخوای با NRF کار کنی نه باید حتما یه پردازنده در کنار خودش داشته باشه تا بهش بگه چیکار کنه و چیکار نکنه.
اما یه بخواب با یه ماژول این کار رو انجام بدی میتونی از ماژول های esp8266 استفاده کنی.
جستجو - esp8266
این ماژول ها وایفای هستن و شما میتونید ببریدشون تو مد AP و بهشون وصل شید و از طریق وب یا گوشی همراهتون براش کامند بفرستید. و اون سمت این ماژول به پرینتر وصل بشه . داده رو دریافت کنه و تبدیل کنه و بفرسته برای پرینتر
من خودم از این برد وایفای WeMos D1 Mini NodeMcu Lua دارای هسته ESP8266EX استفاده می کنم
هم سرعت آپلودش بالاست هم با USB راحت و مستقیم پروگرام میشه
esp 07 و esp 12f امتحان خودش پس داده.چیز خوبیه
ببخشید من کامل متوجه نشدم کد های String Receive_Address = "clie1";
String Send_Address = "clie2"; تو یه برد همینو کمپایل میکنیم و تو برد دیگه جاشون عوض میکنیم کامپایل میکنیم؟
دومکین سوالم اینه که ما با این کد و برد اردینو و ماژول nrf24l01 راه اندازی کردیم میتونیم خروجی ماژول گیرنده معادون قرمز به پایه rx اردینو بدیم و سیگنال معادون وارد شده به این پایه انطرف دورتر با گیرنده دریافت وخروجیشو به ماژول فرستنده معادون قرمز انتقال بدیم برای این کار باد در کد برنامه نویسی تغیراتیی بدم یا ورودی به پایه rx بدیم عمل خواهد کرد؟
درواقع من میخام سیگنال که از کنترل مثلا رسیورم توسط ماژول گیرنده معادون قرمز دریافت و به وسیله برد اردینو و nrf24l01 چند صد متر انطرفتر ارسال کنم و دوباره با همان برد و گیرنده دریافت و بعد اشکار سازی به خود رسیور تحویل دهم لطفا راهنمایی کنید ممنونم