سلام.
اگر بخوام پایه هایی که از nrf24l01 به اردینو وصل میشه رو تغییر بدم (یعنی به هر پایه ای که دلم خواست)چه باید بکنم؟
چون یه ماژول دیگه ای را هم که میخوام وصل کنم اونم پایه هاش روی پایه های nrf تلاقی داره وصل کنم.
سلام.
اگر بخوام پایه هایی که از nrf24l01 به اردینو وصل میشه رو تغییر بدم (یعنی به هر پایه ای که دلم خواست)چه باید بکنم؟
چون یه ماژول دیگه ای را هم که میخوام وصل کنم اونم پایه هاش روی پایه های nrf تلاقی داره وصل کنم.
سلام
تفاوت دو ماژول زیر چیه؟؟
ماژول فرستنده گیرنده nRF24L01 + PA + LNA با برد 1800 متر
ماژول فرستنده گیرنده nRF24L01 + PA با فرکانس 2.4G و برد 2000 متر
خواهشا سریع جواب بدید دوستان می خوام خرید کنم از سایت
کسی دلیل خاصی برای گران تر بودن ماژول با برد کمتر دارد؟؟
فک کنم ماژول دومی قبلا بردش 1000 متر بود
ویرایش توسط mohammad_robotic : 06-13-2015 در ساعت 10:03 AM
سلام دوستان
من دو تا ماژول فرستنده nrf خریدم و میخوام با دو تا آردوینو نانو راهشون بندازم. ولی متاسفانه به یه مشکل عجیب خوردم که هر جا میگردم کسی رو پیدا نمی کنم مثل من به این مشکل خورده باشه. من کتابخونه rf24 رو گرفتم و در پوشه کتابخونه ها گذاشتم. حالا تو نرم افزارم می تونم include بکنمش ولی وقتی اینکارو میکنم و میخوام برنامه رو کامپایل کنم بهم کلی ارور میده. خیلی گیج شدم لطفا راهنماییم کنید.
![]()
دوستان خواهشا راهنمایی کنید. خیلی سردرگم شدم.
اول نسخه 1.6.4 رو نصب کردم. اون کلن هنگ میکرد تو کامپایل کردن. بعد 1.6.3 رو گرفتم و نصب کردم که کلی خطا میده.
برنامه و خطاهایی که میده رو قرار میدم. لطفا اگر ممکنه راهنمایی کنید.
بابا یه جوونمرد پیدا نمیشه به من بگه چرا هر کتابخونه ای که من استفاده میکنم اینقدر خطا میده بهم؟
هر کدی از کدای اینجا رو که من کامپایل میکنم کلی خطا میده
ازکتابخونه mirf استفاده کنید بهتر و راحتتره![]()
فک کنم مشکل از کتابخونه ادد کردن شماست.
شما پوشه ی کتابخونه را توی my document کپی کنید و یکبار برنامه آردینو را ببندید و باز کنید خودش اتوماتیک میاد توی مثالها!
من الان مثال client کامپایل میکنم اروری نمیده!