سلام آیا میشه از این ماژول برای ارسال اطلاعات مثلا برای پرینتر های سیمی یو اس بی استفاده کرد که به صورت بی سی راه اندازی کرد؟ منظور اینکه بشه پرینتر سی می رو به وایرلس تبدیل کرد؟
سلام آیا میشه از این ماژول برای ارسال اطلاعات مثلا برای پرینتر های سیمی یو اس بی استفاده کرد که به صورت بی سی راه اندازی کرد؟ منظور اینکه بشه پرینتر سی می رو به وایرلس تبدیل کرد؟
سلام
شدنش میشه اما موضوعی که هست اینه که باید سمت فرستندت و سمت پرینترت رو کد نویسی کنی.
سمت فرستندت که اون دیتایی که قراره ارسال بشه خب ارسال میشه بدون هیچ مشکلی.
اما سمت گیرندت وقتی دیتا رو دریافت کرد باید دیتا به دیتای قابل فهم برای پرینتر تبدیل بشه که با کد نویسی این کار شدنیه.
لگر بخوای با NRF کار کنی نه باید حتما یه پردازنده در کنار خودش داشته باشه تا بهش بگه چیکار کنه و چیکار نکنه.
اما یه بخواب با یه ماژول این کار رو انجام بدی میتونی از ماژول های esp8266 استفاده کنی.
جستجو - esp8266
این ماژول ها وایفای هستن و شما میتونید ببریدشون تو مد AP و بهشون وصل شید و از طریق وب یا گوشی همراهتون براش کامند بفرستید. و اون سمت این ماژول به پرینتر وصل بشه . داده رو دریافت کنه و تبدیل کنه و بفرسته برای پرینتر
من خودم از این برد وایفای WeMos D1 Mini NodeMcu Lua دارای هسته ESP8266EX استفاده می کنم
هم سرعت آپلودش بالاست هم با USB راحت و مستقیم پروگرام میشه