نمایش نتایج: از 1 به 10 از 195
Like Tree61 لایک

موضوع: ماژول کارت خوان آر اف آی دی با قابلیت خواندن و نوشتن - RFID Reader & Writer RC522

Hybrid View

Junior Member
    سلام به همگی
    من تمام کارهایی رو که گفیتن انجام دادم ولی وقتی serial monitor رو باز می کنم هیچ کارتی رو نمیخونه و فقط پیغام قرار دادن کارت رو نشون می ده نمی دونم دیگه چیکار کنم
    اگه کمک کنین ممنون میشم
    دستگاهم هم Fundunio mega 2560 هست
    مرسی

Junior Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط hoveiser نمایش پست ها
    سلام به همگی
    من تمام کارهایی رو که گفیتن انجام دادم ولی وقتی serial monitor رو باز می کنم هیچ کارتی رو نمیخونه و فقط پیغام قرار دادن کارت رو نشون می ده نمی دونم دیگه چیکار کنم
    اگه کمک کنین ممنون میشم
    دستگاهم هم Fundunio mega 2560 هست
    مرسی
    مشکل شما قطعا از اتصالات هستش بیشتر دقت کنید تغییر گفته شده رو باید تو هر مثال انجام بدید.

Junior Member
    سلام ممنون از راهنماییتون من برد Mega2560 رو گرفتم و مثال شمارو روش پیاده سازی کردم و به خوبی جواب گرفتم. چند سوال برای بنده به وجود آمده ممنون میشم ازتون اگر پاسخ بدید:
    1.پسورد کارت مگه KEYA و KEYB نیست؟ و به صورت پیش فرض 0XFF نیست؟

پس چرا هنگام اجرای مثال DumpInfo مقدار keyA کلا 00 و KEYB کلا FF هست؟
    2.آیا PDF ای چیزی هست کلا تمام این بخش ها رو توضیح بده؟ من چندتا فایل پیدا کردم اما خیلی پیچیده بود. واقعیت اینه من دیدم نسبت به این کارت ها حافظه ارتباط و ... خیلی کمه.
    3. سکتور تریلر چیه؟
    4.من تصورم اینه که هر سکتور یک سکتور تریلر داره که اون سطر میشه واسه پسورد A و B وسطش رو نمی دونم چیه؟ و سطرهای دیگه کامل برای نوشتن دیتا توسط کاربر هستند. درسته؟
    5. من دوتا کارت دارم که یکیش نو بود و با خود RFID خریدم. و یکی هم واسه یه دستگاهی بود که کارتخوانش همین RC522 بود. رو هر دو کارت مثال DumpInfo رو اجرا کردم بدون مشکل انجام شد. اما در مثال ReadAndWrite با کارت دوم دچار مشکل شد و این خطا را داد:
    “Read block A(4) : the first of the sector TWO : no match - write don't work fine”
    کارت اول به درستی رایت شد. آیا کارت دوم سوخته و نمی تونم از ش استفاده کنم؟ راهی نیست که به تنظیمات روز اول برش گردونم؟
    یه چیز امیدوار کننده اینه که وقتی کارت مترو رو جلوش میگیرم حتی رید هم نمیتونه بکنه این به نظرم نشون میده میشه کارت های من رو درست کرد.
    ببخشید که خیلی طولانی شد. من جواب تست هایی که گرفتم رو هم پیوست کردم براتون.
    فایل های پیوست شده فایل های پیوست شده
    • نوع فایل: txt 2.txt (5.0 کیلو بایت, 255 مشاهده)
    • نوع فایل: txt 1.txt (5.0 کیلو بایت, 257 مشاهده)
    • نوع فایل: txt 3.txt (646 بایت, 222 مشاهده)
    • نوع فایل: txt 4.txt (725 بایت, 223 مشاهده)

کلمات کلیدی این موضوع