سلام به همگی
من تمام کارهایی رو که گفیتن انجام دادم ولی وقتی serial monitor رو باز می کنم هیچ کارتی رو نمیخونه و فقط پیغام قرار دادن کارت رو نشون می ده نمی دونم دیگه چیکار کنم
اگه کمک کنین ممنون میشم
دستگاهم هم Fundunio mega 2560 هست
مرسی
سلام به همگی
من تمام کارهایی رو که گفیتن انجام دادم ولی وقتی serial monitor رو باز می کنم هیچ کارتی رو نمیخونه و فقط پیغام قرار دادن کارت رو نشون می ده نمی دونم دیگه چیکار کنم
اگه کمک کنین ممنون میشم
دستگاهم هم Fundunio mega 2560 هست
مرسی
سلام ممنون از راهنماییتون من برد Mega2560 رو گرفتم و مثال شمارو روش پیاده سازی کردم و به خوبی جواب گرفتم. چند سوال برای بنده به وجود آمده ممنون میشم ازتون اگر پاسخ بدید:
1.پسورد کارت مگه KEYA و KEYB نیست؟ و به صورت پیش فرض 0XFF نیست؟
پس چرا هنگام اجرای مثال DumpInfo مقدار keyA کلا 00 و KEYB کلا FF هست؟
2.آیا PDF ای چیزی هست کلا تمام این بخش ها رو توضیح بده؟ من چندتا فایل پیدا کردم اما خیلی پیچیده بود. واقعیت اینه من دیدم نسبت به این کارت ها حافظه ارتباط و ... خیلی کمه.
3. سکتور تریلر چیه؟
4.من تصورم اینه که هر سکتور یک سکتور تریلر داره که اون سطر میشه واسه پسورد A و B وسطش رو نمی دونم چیه؟ و سطرهای دیگه کامل برای نوشتن دیتا توسط کاربر هستند. درسته؟
5. من دوتا کارت دارم که یکیش نو بود و با خود RFID خریدم. و یکی هم واسه یه دستگاهی بود که کارتخوانش همین RC522 بود. رو هر دو کارت مثال DumpInfo رو اجرا کردم بدون مشکل انجام شد. اما در مثال ReadAndWrite با کارت دوم دچار مشکل شد و این خطا را داد:
“Read block A(4) : the first of the sector TWO : no match - write don't work fine”
کارت اول به درستی رایت شد. آیا کارت دوم سوخته و نمی تونم از ش استفاده کنم؟ راهی نیست که به تنظیمات روز اول برش گردونم؟
یه چیز امیدوار کننده اینه که وقتی کارت مترو رو جلوش میگیرم حتی رید هم نمیتونه بکنه این به نظرم نشون میده میشه کارت های من رو درست کرد.
ببخشید که خیلی طولانی شد. من جواب تست هایی که گرفتم رو هم پیوست کردم براتون.