مرسی دوست عزیز از کمکتون
مرسی دوست عزیز از کمکتون
با سلام آیا میشه یک ماژول esp8266-nodemcu رو به این رله وصل کرد ؟
با سلام خدمت دوستان عزیزم
یه سوالی داشتم!
من تیکه برنامه رو از اینجا گرفتم اما اگه بخوام زمانی که عدد 1 را وارد کردم مثلا رله 1 روشن بشود باید چه تغییراتی در برنامه بدهم؟لطفا اگه میشه دقیق بفرمایید که کارم حل بشود .
دوستان میشه به سوال و جواب زیر هم جواب بدهید.
(سلام متاسفانه این رله ها یه ایراد نسبتا بزرگ دارن چون روی پایه ترانزیستورش مقاومت pull down نداره این امر باعث میشه بعضی وقتا خود به خود رله فعال بشه
پاسخ:
با سلام
دوست عزیز ؛ مشلی که با آن مواجهه شده اید به صورت نرم افزاری قابل رفع است.ترجیحا سوال خود را در انجمن مطرح بفرمایید ...)
دوستان آخه من خودم این مشکل را با یه ماژول که از بیرون برای قطع و وصل پمپ آب خریدم دارم لطفا راهنمایی بفرمایید.
درمورد این یا خودتون یه مقامت پول دان بزارید سر راهش به صورت سخت افزاری یا این که اگر بخواید نرم افزاری حلش کنید یه به بار تو تابع ستاپ بهش مقدار بدید تا مقدار همیشگیش مقداری باشه که رله خاموشه . و هر جا خواستید روشنش کنید و دوباره بلافاصله خاموشش کنید.
این که 0 و 1 ها رو چطوری بدید و مقاومت پول آپ بزارید یا پول دان به این بستگی داره که رله 0 فعال هست یا 1 فعال
با عرض سلام خدمت دوستان
بنده یک سوال دارم که شاید بسیار ابتدایی باشه بنابراین قبل از مطرح کردن سوال از دوستان بابت حوصله ای که برای پاسخ به این سوال به خرج میدن بسیار ممنونم .
دوستان من یک چیز رو متوجه نشدم فرض کنید من قصد دارم یک لامپ 220 ولت را با این رله روشن کنم بنابراین مطمئناً باید ولتاژ 220 رو به رله وصل کنم منتها از یک طرفم این رله قرار است توسط آردوینو کنترل شود بنابراین سه پایه کنترلی رله توسط آردوینو قرار است استفاده شود پس ولتاژ 220 ولت ورودی را به کجا باید وصل کنم؟
با تشکر.
سلام
لینک زیر نگاه کن
جلسه نوزدهم : راه اندازی رله | وبلاگ آردوینو
با سلام دوستان عزیز
یه سوال ؟من اگه بخواهم به وسیله این رله و اردینو در ساعت های مختلف یه سری از چیزها رو روشن کنم برنامه نویسیش چه شکلیه و باید چی کار کنم!!!مثلا میخواهم ساعت رسمی کشور را داشته باشه بعد بهش بگم هر روز ساعت 5 الی 6 بعدازظهر رله 3 روشن تا ساعت 6 و خاموش این همیشه تکرار بشه!!!!