نمایش نتایج: از 1 به 10 از 52
Like Tree16 لایک

موضوع: ماژول رله 5 ولت

Hybrid View

Senior Member
    سلام دوست عزیز
    یک توشیح کای میدم در مورد این رله

این رله 8 تا کنال داره .یعنی هشت تا پین هدر روی اون به 8 تا پین دیجیتال آردوینو وصل میشه و شما میتونید با کد نویسی هر کدوم از این 8تا را جداگونه خاموش و روشن کنید .
    اگر نخواهید از اردوینو استفاده کنید خودتون باید دستی به هرکدوم از این 8 تا ولتاژ 0 یا 5 بدید.
    بنابراین اگر بخواهدی این وسط اردوینو را حذف کنید لازمه به هر 8 تا جداگونهو دستی ولناژ بدید که کار کعقولی نیست پس حضور اردوینو لازمه

طرف دیگه رله سه تا خروجی داره که شما از دوتاش استفاده کنید برای اتصال به Device
    لایک کردن

Junior Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط pi.siqma نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    یک توشیح کای میدم در مورد این رله

این رله 8 تا کنال داره .یعنی هشت تا پین هدر روی اون به 8 تا پین دیجیتال آردوینو وصل میشه و شما میتونید با کد نویسی هر کدوم از این 8تا را جداگونه خاموش و روشن کنید .
    اگر نخواهید از اردوینو استفاده کنید خودتون باید دستی به هرکدوم از این 8 تا ولتاژ 0 یا 5 بدید.
    بنابراین اگر بخواهدی این وسط اردوینو را حذف کنید لازمه به هر 8 تا جداگونهو دستی ولناژ بدید که کار کعقولی نیست پس حضور اردوینو لازمه

طرف دیگه رله سه تا خروجی داره که شما از دوتاش استفاده کنید برای اتصال به Device
    دوست عزیز من جواب سوال شماره 3 خودم گرفتم یعنی می توانم هر کدام را جداگانه توسط برد اردوینو کنترل کنم. اما سوالات 1 و2 رو نگرفتم.
    اما سوال 1 و 2 رو نگرفتم.
    1- آیا من می توانم از یک رله 8 کاناله خروجی هایی با ولتاژ متفاوت بگیرم یا همش باید به ولتاژ باشد؟مثلا من چهار کانال به برق شهری و چهار کانال به 12 ولت وصل کنم؟
    2- آیا موقعی که به هر دلیل برد آردوينو قطع بشود این رله ها هم قطع می شوند یا نه؟یعنی در صورت مشکل برای برد آردوينو رله ها هم برق قطع می کنند و یا وصل؟
    توضیح بیشتری درباره سوالاتم می دهم.
    1. منظور من این که می تونم یک خروجی برای یک هیتر 220 ولت بگیرم و از یک کانال دیگه یک لامپ 12 ولت روشن کنم یعنی خروجی هر کانال فرق کند.
    2.مثلا اگر برد اردوینو به هر دلیل قطع بشود کانال ها هم برق قطع می کنند؟