مهندس همین پروگرامری که میگی قیمتش با قیمت پنکه برابری میکنه،وگرنه ساختن چند تکه سیم و لحیم کردن اون به سوکت مادگی usb از بچه دبستانی هم برمیاد.
مهندس همین پروگرامری که میگی قیمتش با قیمت پنکه برابری میکنه،وگرنه ساختن چند تکه سیم و لحیم کردن اون به سوکت مادگی usb از بچه دبستانی هم برمیاد.
دوست عزیز
شما که تو رشته ی الکترونیک و رباتیک کار میکنید؛ داشتن یه پروگرامر از واجبات هست
سعی کنید یک نمونه تهیه کنید و به ابزارتون اضافه کنید
این پروگرامر ارزونترین نوع موجود تو بازار هست
ویرایش توسط meahdi : 05-26-2017 در ساعت 10:39 AM
درود . دوستان در صورت تمایل به فروش این پنکه مشروط بر سالم بودن و باز نشدن آن با شناسه تلگرام Mr_MiiiiiiM تماس بگیرید .
با سلام من 4 تا از این پنکه ها رو از شما خریداری کردم با برنامه ای گفتید و کابل خریداری شده به پنکه متصبل شدم حالت حرکتها هم رو می تونم تغییر بدم ولی فقط متنو که aftabrayaneh است نمی تونم تغییر بدم راهنمایی لفرمایید
روی اون عکس مداد کنار کادر نوشته بزن یک صفحه دیگه میاد
اونجا باید تغییر بدی متن رو
برای انگلیسی کردن زبان نرم افزار زیر قسمت ضبدر یا همون کلوز و مینیمایز نرم افزار یک کادر کشویی هست ک با زدن روش میتونید بازش کنید و گذینه اول که انگلیسی هست رو انتخاب کنید
سلام به همه ی دوستان و عرض خسته نباشید بهسایت خیلی خوب آفتاب رایانه .منم از این مدل پنکه هوشمند یدونه خریدم و خیلی راحت توسط برنامه که از انجمن دانلود کردم متنهارو تغییر دادم باتشکر از سایت خیلی خوب آفتاب رایانه و همینطور دوستان گل که برنامه رو توی سایت و انجمن آپلود کردند .بنظرم بنسبت قیمتش خیلی عالیه دمتون گرم
سلام به همگی
لینک صحیح اینه و میتونید از این لینکی که خدمتتون میذارم استفاده کنید:
FAN