سلام
وقتی وصل میکنم به کامپیوتر اصلا نمیشناسدش چیکار باید بکنم؟؟؟
نرم افزار هم پرتابله و نصبی نیست که بشناسوندش به کامپیوتر
توی محیط نرم افزار هم دکمه send غیر فعاله به دلیل شناخته نشدنش
راهنمایی کنید
از لینکی که یکی از کاربران درج نموده اند استفاده بفرمایید: http://appnee.com/led-fan-editor/
ترجیحا از فایل های DLL در ون پوشه system32 ویندوز خود کپی نمایید...
سلام
از این سایت نمیشه درایور usb رو دانلود کرد
لطفا خودتون هم یه سر بزنید اگه تونستید خود درایور رو بزارید انجمن
ممنون میشم خود درایور رو بزارید بجای ادرس دادن
من تموم سایتای خارجی رو گشتم تا جایی که در توانم بود ولی همه همین نرم افزاری که شما گذاشتینو گذاشته بودن
هیچکدومشون درایور این پنکه رو نداشتن
اینکه فلان رو در فلان کپی کنید هم انجام دادم حالا نمیدون درست یا غلط ولی کارساز نبود
یکم واضح تر توضیح بدید ماکه مدرک نرم افزار نداریم با یه اشاره تا ته قضیه رو بخونیم
لطفا با عکس نشون بدید
البته اگه اهمیت میدین به مشتری مداری
سلام
من هم این محصول رو خریدم و موفق نشدم متن رو عوض کنم.
بعد از باز کردن و بررسی مدار متوجه شدم مسیر کابل usb مستقیم میره تو آیسی ایپرام.
بر خلاف تصور شما اون کابل گران قیمت خیلی هم ساده نیست.
اون کابل در واقع پروگرامر آیسی های ایپرام i2c هست.اگه یه نمونه کابل داشتم میشد pid و vid رو مشخص کرد و یه کابل مشابه ساخت.
باید روی برنامه و آیسی کار بشه تا ببینم میشه با پروگرامری شبیه به ch341a میشه برنامه رو انتقال داد یا نه
راه حل نوشتن متن دلخواه روی پنکه رو پیدا کردم
متن و کاراکتر و هر چیزی که میخواید رو تو برنامه ی خودش بنویسید و ذخیره کیند.
فایل رو با پروگرامر ch341 بزنید روی آیسی ایپرام پنکه.
مشکل اینجاست که یا باید پنکه رو باز کنید تا بتونید متن رو عوض کنید یا کابل رو خودتون بسازید
روی کابلش هم کار میکنم و همراه با عکس همینجا قرار میدم
با سلام
این کالایی که شما عرضه کردید ناقص هست و فاقد کابل پروگرامر(شامل پروگرامر ایپیرام آیسی i2c) که درون کابل جاسازی شده و سیدی درایور هست.
حالا به هر ترتیبی بود تونستم درایور هارو پیدا کنم ولی تا کابل نباشه نمیشه کاری کرد.
لطفا این موضوع رو پیگیری و برسی کنید و از فروشنده چینی توضیح بخواید که چرا محصول رو ناقص فرستاده.
در واقع این فن بدون کابل فقط و فقط همین دموی ذخیره شده را نشان خواهد داد نه چیز دیگه.
با تشکر.