دوستان بالاخره مشخص شدکه درماژولهای شرکت افتاب رایانه مشکلات جدی درخصوص ریجیسترشدن درشبکه وجوددارد وماژول بنده به دلیل بی توجهی شرکت به موضوع طرح ریجیستری تلفن همراه وفروش ماژولهای ثبت نشده درشبکه تلفن همراه قابل استفاده نیست واز سوی دیگرشرکت افتاب رایانه هم حاضربه پذیرفتن اشتباه خودنمی باشدوصرف دریافت پول ازمشتری کارخودراتمام شده میپنداردواکنون یک ماژول به من فروخته که هیچ استفاده ای نمیشودازان کرد وبه گفته جناب اموزگارچندین نفردیگرهم همین مشکل رادارندکه درصورت موفقیت بنده دروصول به نتیجه ازطریق مراجع قانونی قرارشده اونها هم معرفی تانسبت به شکایت از شرکت اقدام نمایند وجواب خنده دار شرکت افتاب رایانه که بنده رابه اپراتورهای تلفن همراه حواله میدهندوازخودسلب مسولیت میکنند رادراین مکان وتمام سایتهای الکترونیک قرارخواهم دادتا دیگر افرادبه این مشکل دچارنشوندضمنا بنده به شرکت صراحتا گفتم ایرادماژول از ریجیسترنشدن درشبکه است اما ایشان برای برگرداندن همین جواب خودم به بنده مبلغ2000تومان به عنوان حق کارشناسی مطالبه میکنندکه درنوع خودجالب است
سلام دوستان.
چطور میتونم ماژول dfplayer رو بدون پروگرامر طوری تنظیم کنم که تا ولتاژ وصل شد شروع کنه به پخش.
تو یه سایتی دیدم اما اون موقع هنوز نخریده بودم حالا که خریدم هرچی گشتم نبود.
Play رو زمین کنم مشکل نداره و جواب میده یا پیشنهاد شما چیه؟
سلام ایا با این ماژول میشه صدا رو با نرخ 44100 ضبط کرد