مطابق این آموزش پیش برید
DFPlayer Mini SKUFR0299 - Robot Wiki
لینک آموزشی کاملیه
هم سیم بندی هم لیتس از تمام کامندهایی که قبول می کنه
نکته مهم اینه که اسم فایل هایی که قراره play کنید رو مطابق آموزش انتخاب کنید.
مطابق این آموزش پیش برید
DFPlayer Mini SKUFR0299 - Robot Wiki
لینک آموزشی کاملیه
هم سیم بندی هم لیتس از تمام کامندهایی که قبول می کنه
نکته مهم اینه که اسم فایل هایی که قراره play کنید رو مطابق آموزش انتخاب کنید.
مو به مو اجرا کردم فایده ای ندارد چیزی پخش نمیکند
سلام
من تعدای از این ماژول رو خریداری کردم اما روش نوشته mp3-tf-16p بجای dfplayer و جواب هم نمیده
البته یه ماژول دیگه دارم که dfplayer روش نوشته و خیلی خوب کار میکنه
میشه بفرمایید مشکل از کجاس ؟
با سلام
بنده وظیفم بود که بگم کالاتون مشکل داره
هر چند همون روزای اول تماس گرفتم با فروشگاه و گفتید پست ایجاد کنید و تا به نتیجه برسید.
ولی خب گویا پس گرفتنی در کار نیست!
بقیش با خودتون دیگه
سلام
ماژول من امروز دستم رسید و البته حدود 2 ماه توی انبار بود و زنگ زدم سوال کردم ببینم DFplayer هست یا mp3-tf-16p که گفتن از سری قدیمه چون 21 تومن خریدمش و الان شده 13 تومن اما حالا که رسیده دستم میبینم همین جدیدا هست!
نمیتونم راهش بندازم!
میشه بگید دقیقا اسم پوشه ها و فایلها واسه ماژول mp3-tf-16p چی باید باشه؟
موقعی که 3.3 ولت بهش میدم که چراغش اصلا روشن نمیشه اما حدود 10 میلی آمپر جریان میکشه و وقتی 5 ولت بهش میدم چراغش خیلی خیلی کم نور روشن میشه و جریان حدود 20 میلی آمپر میکشه اما هیچ فایلی رو پلی نمیکنه!
ویرایش توسط Nostalgic : 10-08-2016 در ساعت 01:15 PM دلیل: اصلاح جریان ها
با دو نوع مموری 1 گیگ و 8 گیگ با فایل سیستم FAT32 تست کردم و کدهای دریافتی از ماژول رو بررسی کردم
وقتی کد مربوط به اجرای "فایل اول درون پوشه اول" رو ارسال میکنم ماژول پاسخی میده که توی دیتاشیت واسه توضیحش نوشته : A frame data are not all received
کد ارسالی برای پخش فایل 001 درون پوشه 01 :
کد دریافتی بعد از ارسال کد بالا:کد:7E FF 06 0F 00 01 01 FE EA EF
فایلها رو درون پوشه mp3 و پوشه 01 ریختم و اسمشون هم 001 و 0001 هست (داخل هر پوشه دو فایل با اسم متفاوت ریختم تا لااقل یکیشو بتونه بخونه)کد:7E FF 06 40 00 00 01 FE BA EF
ضمنا کدهای دریافتی موقع جا زدن و خارج کردن مموری مطابق دیتاشیت هست و صحیحه
دوتا مقاومت 1 کیلو هم با پایه های RX و TX سری کردم اما جواب نمیده!
کدها رو بدون چکسام هم ارسال کردم و باز هم جواب نداد
توی فروم DFRobot چند نفر همین مشکلو داشتن و توضیحی که داده بود این بود که ماژول نمیتونه مموری رو بخونه و نوشته بود کد 7E FF 06 40 00 00 01 FE BA EF یعنی Mp3 module is busy on reading the file system on TF card
و گفته با مموری های دیگه هم تست کنید و دیاگرام سیم کشی هم بررسی کنید و اگر درست نشد برای تصویض باهامون تماس بگیرید
لینک منبع : DFRobot
کسی نظری نداره؟
ویرایش توسط Nostalgic : 10-08-2016 در ساعت 08:42 PM