سلام کافیه هر 4 تا ماژول را به i2c متصل کنید.و بخونید .
سلام کافیه هر 4 تا ماژول را به i2c متصل کنید.و بخونید .
سلام برای پایانامه یه تجهیزاتی رو می خوام که این کار ها رو انجام بده:
1-سنسور زاویه سنج مقدار زاویه انحراف یه بازو رو تعیین کنه
2- یه کنترلر بیاد و زاویه ورودی رو تبدیل به سیگنالی برای تنظیم اکتیویتور کنترل کننده بازو کنه
هرکی می تونه کمک کنه خبرم کنه آدرس ایمیلم اینه: payam_xxx1382@yahoo.com
هزینه در حد معقول رو تقبل می کنم
اگه فی سبیل العلم هم کمک کنید در پایانامه قدردانی انجام میشه و مقاله مستخرج به اسم شما مزین میشه
یا حق
درود بر شما
من از این ماژول توی یه گدجت شتاب جانبی g که دارم میسازم استفاده کردم، به مشکلی بر خوردم که آدرس I2C این ماژول با ماژول ساعت DS3231 که از اونم استفاده کردم، یکی و 0X68 هست. کدش رو زیرو رو کردم متوجه شدم اگه پین ADO رو HIGH کنم، آدرسش به 0X69 تغییر پیدا میکنه. منم این پین رو مستقیم وصل 5v کردم. چند روز خوب کار میکرد که یهو از کار افتاد و کار نکرد اما led روی ماژول روشن میشه. احتمال میدم ماژول سوخته باشه. مشکل از کجا میتونه باشه؟ اگه ممکنه راهنماییم کنید.
دوستان عزیز سلام...
میخواستم از دوستان صاحب تجربه یه راهنمایی بگیرم
من بورد gy-521 و gy-85 رو برای پروژه دانشگاهم انتخاب کردم (به همراه یه بورد آموزشی بر پایه atmega32a). قصد دارم با gy-521 کارم رو شروع کنم. (هدف اولیه: راه اندازی mpu6050 بر روی بورد و خوندن مقادیر سنسور هستش.)
به تازگی شروع کردم به یاد گرفتن codevision و اطلاعات محدودی درباره سنسور ها و کلا میکرو ها دارم. تو اینترنت دیدم منابع خوبی برای بورد های arduino وجود داره ولی بورد من arduino نیست متاسفانه...
سوال اینکه آیا میشه با بورد خودم و codevision این ماژول رو راه بندازم؟ (از کجا شروع کنم و به چه چیزایی نیاز دارم؟)
یا بهتره برم یکی از بورد های arduino رو بخرم و کلا یادگیریم رو بر اساس زبان خود arduino پیش ببرم؟ (کدوم بورد رو بخرم و از کجا یادگیری رو شروع کنم؟)
ممنون میشم کمکم کنید استارتش رو بزنم. خیلی خیلی داره دیر میشه...![]()
دردسرت با atmega32a خیلی زیاده اگه تازه کاری
دوستان دلیل نشون دادن این خروجی تکراری و بدون تغییر حتی با حرکت ماژول چیه؟
کد:MPU-6050 Read accel, temp and gyro, error = 2 accel x,y,z: 22792, -3840, 512 temperature: 38.350 degrees Celsius gyro x,y,z : 8, -2558, -7168, MPU-6050 Read accel, temp and gyro, error = 2 accel x,y,z: 2137, 241, 2 temperature: 123.100 degrees Celsius gyro x,y,z : 2048, 758, 228, MPU-6050 Read accel, temp and gyro, error = 2 accel x,y,z: 22792, -3840, 512 temperature: 38.350 degrees Celsius gyro x,y,z : 8, -2558, -7168, MPU-6050 Read accel, temp and gyro, error = 2 accel x,y,z: 2137, 241, 2 temperature: 123.100 degrees Celsius gyro x,y,z : 2048, 758, 228,
ضمناً i2c detect نمیشه پایه هام چک کردم 5 ولتم دادم از آردینو uno
مشکل حل شد توی شکل ص اول پایه هارو جابجا کردم جالبه شکل غلطه و 4 صفحه کسی بهش اشاره نکرده البته یکی ص 2-3 گفته اما ظاهراً دیگه دنبال نکردهکد:I2C Scanner Scanning... No I2C devices found Scanning... No I2C devices found
ویرایش توسط dm800vpr : 11-17-2015 در ساعت 09:51 AM
سلام
من این ماژول رو میخوام با mega32 و کامبایلر Bascom راه اندازی کنم ولی همین اول با I2c مشکل دارم هر کاری میکنم نمی تونم با ماژول ارتباط برقرار کنم در زیر نمونه کد رو ارسال می کنم خواهشم می کنم اگر کسی بلده من رو راهنمایی کنه . خیلی ممنون
I2cstart
I2cwbyte &HD2 آدرس ماژول طبق دیتاشیت
I2cstop
'
Waitms 50
I2cstart
I2cwbyte &H75 آدرس معرفی Who am i
I2crbyte X , Nack
I2cstop
دوست گرامی این جا کمتر کسی با بسکام کد می زنه
بیارش رو ideخود آردوینو
و روی میکروت بوت لودر بریز