نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
Like Tree11 لایک
  • 2 Post By
  • 2 Post By
  • 2 Post By
  • 2 Post By میرعزیز
  • 2 Post By
  • 1 Post By

موضوع: لوازم مورد نیاز ساخت یک اسپیکر

Hybrid View

Junior Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط Tiranoid نمایش پست ها
    اون فقط یه ولوم صداس. یعنی حجم صدا رو کنترل میکنه و صدای بم یا زیر رو کنترل نمیکنه
    میتونید قطعا بدون تون کنترل استفاده کنید و میشه یه آمپلیفایر عادی ولی نه کیفیتی مث اونی که نشون دادین.
    توجه کنید که اون مدل که نشون دادین بلوتوث داره ! و قطعا خیلی از کنترل هاش بلوتوث هستن (مث مدل a5+)
    از طرف دیگه اون علاوه بر کنترل، مدار کراس اور هم داره. مدار کراس اور، مداریه که سیگنال های صوتی رو جدا میکنه و صداهای بم رو میده به ووفر و صداهای زیر رو میده به بلندگوهای کوچولو که بهشون میگن توییتر.

خود من چون خیلی به صدا علاقه دارم و سرگرمیم، بدست آوردن صداهای خوب از تجهیزات ارزون قیمته اینو گفتم براتون.

قطعا با همون ماژول براحتی میتونید بسازید. من فقط برای یه تجربه و یه سرگرمی بهتر گفتم که تون کنترل استفاده کنید.
    میتونید بعد که اینو ساختید، یه مدل دیگه بسازید و براش تون کنترل هم بذارید به عنوان یه تجربه دیگه.
    ممنون. واقعا توضیحاتتون کافی بود. دست مریزاد. این اسپیکر را می سازم و تصورش را همینجا می ذارم تا نظرتون را بگین.
    راستی یه سوال دیگه داشتم. اون صفحه ی فلزی که پشت اسپیکر ها است. و اتصالات را به اون پیچ می کنند. نامش چیست؟ آیا تو اینترنت یا فروشگاه ها پیدا میشه؟ عکسشو زیر گذاشتم

برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 61RIqKg9nTL._SL1000_.jpg
مشاهده: 210
حجم: 66.9 کیلو بایتبرای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 300-782_HR_0.jpg
مشاهده: 274
حجم: 94.4 کیلو بایت
    تصاویر کوچک شده (Thumbnails) پیوست شده تصاویر کوچک شده (Thumbnails) پیوست شده 61riqkg9ntl._sl1000_.jpg   300-782_hr_0.jpg  

کلمات کلیدی این موضوع