لطف دارین هر دو، من در خدمتم
فک نکنم این پنل ها آماده بفروشن چون برای هر کاری متفاوته.
برای درست کردن این پنل پشت، میتونید طرحشو خودتون تو نرم افزار کورل دراو درست کنید و بدید اینا که برش لیزر میزنن، روی آلومینیوم یا حتا پلاستیک و اکریلیک (پلکسی گلس) براتون برش بدن. خیلی تر تمیز و خوب در میاد. من باهاشون جعبه هم درست کردم ولی جعبه طراحی دقیق میخواد.
برای یه پنل ساده، راحت میشه طراحیش کرد و قیمتشم خیلی زیاد نمیشه.
قبلش حتما از چند مغازه بپرسید که ورودی فایل هایی که میخوان کورل دراوه یا نه. چون بعضیا فایلای دیگه میگیرن فقط.
شما اگه یه پکیج خوب و مناسب درست کنید و به این کار تولیدی علاقه داشته باشید، براحتی میتونید یه کسب و کار کوچیک راه بندازید و تو فروشگاههای اینترنتی بفروشید. اگه هم هر کمک فنی حتا ساخت هم بخواید من هم در خدمتم.
میشه با قیمت معادل محصولات دیگه، یه محصول خیلی خوب رو تولید کرد که براحتی از هم قیمت هاش بهتر باشه. الان شرکت ایرانی تسکو tsco داره اسپیکر های بلوتوث میسازه در تعداد زیاد. که با استفاده از همین بردایی که در فروشگاه هستن تولید میشن.
خیلی خوبه که شرو کردن، ولی کمی پکیج هاشون بدریخت هست و از طرفی جزییاتی مث همین تون کنترل و چیزای دیگه اضافه نکردن. صداشون کاملا خشک و بی روح و ساده س. با اضافه کردن چیزایی که کلا 8 هزار تومن هم نمیشن، میشه کلی تاثیر گذار بود.