نمایش نتایج: از 1 به 10 از 41
Like Tree4 لایک

موضوع: چاپگر 3d با آردوینو mega 2560 و ramps 1.4

Hybrid View

Junior Member
    سلام
    زمان پرینت کردن یک قطعه .بعضی مواقع یک از محور های X و یا Y برای چند لحظه متوقف میشه و اونیکی محور به کار خودش ادامه میده .که این باعث خراب شدن کار میشه از دوستان کسی میدونه مشکل از کجاس ؟
    یه مشکل دیگه هم که دارم اینکه موتور ها با نیم ساعت کار کردن به حدی داغ میشن که قطعات نگهدارندشون رو نرم مبکنن و تغییر شکل میدن .
    موتور ها همشون 42BYGH403BB هستن
    درایور ها هم همشون DRV8825 با گرما گیر خودشون و تنظیمات میکرو استپ هم روی 1/16 هست
    نوع پرینتر هم prusa I3 هست
    از اردینو mega2560 و برد ramp 1.4 استفاده کردم
    لطفا بنده رو در این موارد راهنمایی کنید
    با تشکر

Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط جعفر نمایش پست ها
    سلام
    زمان پرینت کردن یک قطعه .بعضی مواقع یک از محور های X و یا Y برای چند لحظه متوقف میشه و اونیکی محور به کار خودش ادامه میده .که این باعث خراب شدن کار میشه از دوستان کسی میدونه مشکل از کجاس ؟
    یه مشکل دیگه هم که دارم اینکه موتور ها با نیم ساعت کار کردن به حدی داغ میشن که قطعات نگهدارندشون رو نرم مبکنن و تغییر شکل میدن .
    موتور ها همشون 42BYGH403BB هستن
    درایور ها هم همشون DRV8825 با گرما گیر خودشون و تنظیمات میکرو استپ هم روی 1/16 هست
    نوع پرینتر هم prusa I3 هست
    از اردینو mega2560 و برد ramp 1.4 استفاده کردم
    لطفا بنده رو در این موارد راهنمایی کنید
    با تشکر
    با سلام
    مشکل شما از over current و داغ شدن درایور استپر موتورهاست. باید میزان جریان دهی درایورها رو با تنظیم مقاومت متغییری کوچکی که روی درایورهاست کاهش بدین. اگه مشکل داشتین میتونین با گوگل بیشتر راجع بهش مطلب پیدا کنین.
    ویرایش توسط masstor : 11-02-2017 در ساعت 07:27 AM