سلام
من امروز عضو شدم برای همین موضوع cnc با arduino من خودم تابستون امسال ساختمش و یک سری تجربیات داشتم که میخواستم در اختیار بزارم من خودم 3محور ساختمش اینطوری خیلی بهتره چون بعدا اگر خواستید ارتقا بدینش راحت تر میشه . مثلا اضافه کردن قلم سه بعدی بدای تبدیل شدن به پرینتر سه بعدی یا.. من خودم اموزش ساختش رو از یوتیوب دیدم واقعا یوتیوب منبع خوبی هست یه کانال یوتیوب به نام tinkernut اموزش های خوبی برای ساخت گذاشته من پیشنهاد میکنم برای کنترل دستگاه از وب سایت easel استفاده کنید چون خودش هر عکسی رو تبدیل به gcode میکنه البته فیلتر بشکون میخواد
کار رو خییییلی ساده میکنه البته من خودم از برنامه های universal gcode sender و grbl controler استفاده کردم ولی پیشنهادم easel هست برای درایور موتور هم از easy driver v4.4 استفاده کردم خییلی کار باهاش راحت تره . برای شاسی پیشنهادم بدنه ی فلزی خود dvd ها هست .
این کار تجربه رو برای وارد شدن به عرصه ی cnc و 3d printer خیلی بالا میبره . من خودم میخواستم بهش قابلیت کارت sd رو اضافه کنم خیلی نزدیک شدم ولی نتونستم . تمام این مراحل رو پیش برید اروم اروم برید تو کار پرینتر سه بعدی من الان رفتم تو کارش یه کیت خریدم (البته بعد یک ماه تحقیق) الان دارم باهاش کار میکنم خیلی حال میده . اگر درباره پرینتر سه بعدی هم سوال داشتید در حد مبتدی رو به بالا
بلدم
اگر اشتباه داشتم بگید چون من زیاد با این فروم ها اشنا نیستم
با تشکر از دوستی که تاپیک رو ایجاد کرده