33 لایک
-
نرم افزار های اماده زیادی هستند که این کار رو برای شما میکنند ...اگر نخواهید خودتون یکی بنویسید
مثلا این کد هایی که من نمونه براتون گذاشتم رو با slic3r ساختم که برای mach3 هم خروجی داره
-
سلام
برو پاساژ مهتاب نوژان یا الکترونیک حمید
-
http://reprap.org/wiki/File:Jhn_md_b...ter_nozzle.jpg
شما میتونین خودتون اکسترودرو نازل و درست کنید کاری نداره
تو you tube کلی فیلمه که به روشهای مختلف درست کردن
-
با سلام.
آقاییون من یه چند وقتی هستش که روی ساخت پرینتر 3 بعدی کار می کنم. اطلاعات خوبی هم از این ور اون ور جمع کردم.
من توی بخش مکانیکی مشکل چندانی بر نخوردم. با تحقیقاتی که من کردم اگه از اکسترودر آماده استفاده کنیم دقت دستگاه و کیفیت قطعات مطلوب تر به دست می آیند
برای بخش کنترلی دستگاه از برد RepRap استفاده کردم و سپس این برد بر روی برد Arduino mega 2560 نصب می شود. و بعدش این برد به پرت USB متصل شده. حالا تنها مشکل code های بارگذاری شده بر روی 2560 هستشو همچنین مرتبط کردن آن با کتابخانه G-code. از دوستان کسی در مورد گیرآوردن این کد ها چیزی می دونه ؟ یا نه
در آخر بگم که از همه بچه هایی که این قسمتو فعال نگه داشتن تشکر می کنم.
-
slic3r که در پست قبلی توضیح دادم فکر کنم کد هاش مشکلی نداشته یاشه البته نرم افزار زیاد هست
-
اونطور من تحقیق کردم خود Arduino نرم افزار مربوط به خودشو داره که میشه از سایت دانلود کرد. چون 2560 باز هستش میشه به راحتی روش برنامه ریخت. البته من فک می کنم فقط با نرم افزار خودش میشه این کارو کرد
-
سلام
کلیه دوستانی که تا اینجا در این تاپیک مشارکت کردن می تونن درخواست بدن و یک کیت کامل پرینتر سه بعدی پروشا ( Prusa ) رو به قیمت 2.900.000 تومان خریداری کنند، قیمت اصلی این کیت ها 3.100.000 تومان هست. برای اطلاعات بیشتر با شماره 09124494287 تماس بگیرید
-
-
سلام. من تازه با این بخش آشنا شدم. من هم در حال ساخت پیرنتر سه بعدی هستم. تقریباً 50 درصد کار رو پیش بردم . اما با مشکلاتی روبه رو شدم. از انجایی که من دانشجوی ارشد معماری ام آشنایی زیادی با الکترونیک ندارم. من یک سری ستپر موتور دارم. می خواستم ببینم آیا می شود با درایور a4988 این ستپر ها را که ولتاژ های مختلف دارند با درایور مذکور بر روی رمپ 1.4 کنترل کرد؟ اگر خیر. در صورتی که استپر های همسان بخرم با ولتاژ 5 ولت برای مثال . باید منبع تغزیه 5 ولت برای موتور های 5 ولت بخرم و منبع تغذیه 12 ولت برای هیتر ؟؟ آیا مشکلی برای رمپ 1.4 ایجاد نمی شود؟
-
سلام دوست عزیز کارت عالیه اگر اطلاعات کاملتری راجع به hot end داری برام بفرست تا کمکت کنم من یه سررشته ای توی کارهای المنت ها دارم.
email: mfkh1987@gmail.com