نمایش نتایج: از 1 به 10 از 147
Like Tree63 لایک

موضوع: ساخت پرینتر سه بعدی و دستگاه سی ان سی در 5 ساعت!

Hybrid View

Junior Member
    سلام دوستان . بنظر شما برای ساخت cnc بهتر است از (پیچ لید اسکرو ) با چه گامی استفاده شود . آخه بعضی هاشون با گام 8mm هستند و بعضی هاشونم با گام 2 میلیمتر .حالا شایدم کمتر یابیشترم باشه . حالا بهتره از کدومشون استفاده کنیم . چون منم تازه وارد دنیای برشکاری شدم این سوال رو پرسیدم . ممنون میشم از دوستانیکه تواین زمینه اطلاعاتی دارند .کمک رسانی کنن. .باسپاس از همه ی دوستان

Banned
    نقل قول نوشته اصلی توسط reyha نمایش پست ها
    سلام دوستان . بنظر شما برای ساخت cnc بهتر است از (پیچ لید اسکرو ) با چه گامی استفاده شود . آخه بعضی هاشون با گام 8mm هستند و بعضی هاشونم با گام 2 میلیمتر .حالا شایدم کمتر یابیشترم باشه . حالا بهتره از کدومشون استفاده کنیم . چون منم تازه وارد دنیای برشکاری شدم این سوال رو پرسیدم . ممنون میشم از دوستانیکه تواین زمینه اطلاعاتی دارند .کمک رسانی کنن. .باسپاس از همه ی دوستان
    اگر دنبال ساخت cnc حرفه ای هستید از بال اسکرو استفاده کنید که دقیق تره . در مورد گام هرچه گام بیشتر باشه سرعت حرکت بیشتر . و تا اونجایی که من میدونم گشتاور کمتره تو گام های بالا
    لایک کردن

Junior Member
    ممنونم از شما دوسته عزیزم که پاسخ دادین
    لایک کردن

Junior Member
    سلام دوست عزیز
    گام لید اسکرو یا بال اسکرو بیانگر اینه که در 360 درجه گردش، مهره اون چند میلیمتر جابجا میشه... و بدیهیه که هرچقدر این میزان کمتر باشه شما حرکت دقیقتر و نرم تری دارید. اما این همه چیز نیست زیرا تعداد استپهایی که در یک 360 درجه زده میشه مهمتره به عنوان مثال شما ممکنه درایور موتورتون رو روی برای یک بالسکروی با گام 8 میلیمتری روی 1/8 تنظیم شده باشد که به مراتب حرکت نرمتری از یک درایور بدون میکرو استب برای یک بال اسکروی 2 میلیمتری است

Junior Member
    سلام، ممنون از توضیحات مفیدتون
    یه سوالی که ذهن منو درگیر کرده اینه که الان مثلا بخوام دستگاهی با اندازه 1 متر در 1 متر بسازم چطور باید حساب کنم که گشتاور موتورها چقدر باشه که دستگاه کم نیاره
    یا بال اسکرو قطرش چقدر باشه که دستگاه اون استحکام رو داشته باشه

Junior Member
    سلام وقت بخیر
    اکثر استپرها توی مشخصاتشون نیروی تورک رو هم درج کردن که بر اساس گرم بر سانتیمتر مشخص میشه و به این شک هست که اگر یک نخ متصل به یک وزنه با گردش موتور دور شفت جمع شود چه وزنه ای را تحمل میکند. بنابراین نیروی تورک موتور مقیاس مناسبی برای محاسبه است
    لایک کردن

Junior Member
    سلام به همه دوستان من سی ان سی مورد نظرمو ساختم و ازش جواب هم گرفتم-الان دارم پرینتر سه بعدی می سازم با آردوینو همه کاراش انجام شده.می خوام روی همین دستگاه سی ان سی نصب کنم. از دوستان هرکی در خصوص سی ان سی با آردوینو مشکل داشت می تونه از طریق تلگرام یا واتساپ سوال کنه اینم شماره موبایلم 09355905630--در ضمن من تهران هستم از دوستان هرکی مشکل داشت می تونم آدرس بدم حضوری هم بیاد کمکش می کنم.