نقل قول نوشته اصلی توسط enekas نمایش پست ها
دوباره سلام
1. من برد witty cloud رو تهیه کردم و تونستم برنامه access point رو روش بریزم و به راحتی انجام شد و تونستم با گوشی به وای فاش وصل شم. ولی توی serial monitor هرچی بهش دستور میدم هیچ واکنشی نشون نمیده! مثلا AT رو میفرستم اصلا ok نمیده. واسه همین دو تا کار انجام دادم که دوتاشم جواب نداد. یکی اینکه اون فریموری که توی سایت بود رو با ESP8266Flasher روش ریختم و همچنین برد رو با تبدیل TTL وصل کردم که بازم نتیجه ای نداد! به نظرتون مشکل از کجاست؟

2.

با تشکر از وقتی که میذارین
سلام
مرسی که شماره گذاشتید

1. نیازی نبود فریم ور رو عوض کنی. اگر سخت افزارت درست باشه ( یعنی پینهای سریالت ضربه دری خورده باشن ) دو تا دلیل میتونه داشته باشه
یکی بادریت یکی تنظیم کنسول سریالت .
بادریتت رو روی 115200 امتحان کن (البته روی 57600 , 9600 هم ممکنه باشه )
و این که تنظیم کنسولت رو به صورت زیر بزار :
برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 2016-11-05_9-06-27.jpg
مشاهده: 258
حجم: 14.9 کیلو بایت

2. اره . چون ولتاژ کاریش 3.3 ولته مشکلی نداره اگر منطق سنسورتون 5 ولت باشه باید یه مبدل سطح ولتاز وصل کنید به esp
میتونی بادریت رو کمتر کنی ( مثلا 9600 آموزشش تو همون سایت هست ) و از سریال نرم افزاری استفاده کنی

3. سیم بندیش که کلا چهار تاسیمه و چون سریال هم مقوله پیچیده ای نخواهد بود . اگر دما رو تو سریال درست برگردوند داره درست کار می کنه دیگه

4. درست منظورتون رو متوجه نشدم از این قسمت . اگر منظورتون اینه که با سنسور lm35 بیاید نتیجه سنسور سریال رو چک کنید چون سنسور آنالوگه کافیه پین دیتاشو بزنید به پین ADC روی ESP و توی کدتون هم از اون پایه بخونید منتها به جای A2 بزارید A0