نمایش نتایج: از 1 به 10 از 18
Like Tree12 لایک

موضوع: سوال : من مبتدی هستم و میخوام کار با Arduino رو شروع کنم

Hybrid View

مدیر گروه
    نقل قول نوشته اصلی توسط ever30 نمایش پست ها
    سلام
    میحواستم بدونم کسی که میتونه از avr استفاده کنه چرا باید از اردوینو استفاده کنه. منظورم اینه که اردوینو چه مزیت و برتری نسبت به avr داره.این پول اضافه ای که برای خرید اردینو میدیم چه چیزی برای ما داره؟
    ممنون

سلام
    از دو لحاظ میشه به این قضیه جواب داد
    از بعد سخت افزاری:در صورتی که با avr کار کرده باشید برای راه اندازی آن باید تمهیدات سخت افزاری متفاوتی را در نظر گرفت از قبیل رگولاتور و کریستال و...... که انتخاب هر کدام از این قطعات به دقت خاصی نیاز داره.ولی بردهای آردویینو از لحاظ سخت افزاری تمام این تمهیدات به صورت onboard براش طراحی شده و مشکل عمده کار با avr که نویز گرفتن پایه ها هست به نحو عمده ای حل شده
    از بعد نرم افزاری:کامپایلر c هست و در مقایسه با برنامه های دیگر نظیر avrstudio برای برنامهنویسی تعداد کتابخانه های کمتری برای فراخوان احتیاج است.

مزیت بسیار متفاوت این دو پردازنده این است که برد های آردویینو توسط یک خط برنامه نویسی میتواننند با کامپیوتر ارتباط سریال برقرار کنند در صورتی که برای avr نیاز به برنامه نویسی و تنظیم پروتکل می باشد

Junior Member
    سلام دوست عزیز، من استفاده از آموزش های سایت instructables.com رو پیشنهاد میکنم، تو این سایت حتی عین اون مثالی که زدید رو میتونید پیدا کنید!

در ضمن در سایت شخصی ام (hghit.ir) دارم یک سری آموزش میذارم راجع به ورود به الکترونیک به عنوان یک تفریح، میتونید از اونجا هم استفاده کنید.
    ویرایش توسط hgh_it : 08-20-2015 در ساعت 05:23 PM
    وب سایت شخصی
    hghazanfari.ir

Junior Member
    با درود.....جناب غضنفری در سایت شما جستجو کردم ولی در رابطه با الکترونیک چیزی پیدا نکردم .....ممکنه ادرس دقیقی در این مورد بدهید ؟از شما ممنونم.

Junior Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط tonup نمایش پست ها
    با درود.....جناب غضنفری در سایت شما جستجو کردم ولی در رابطه با الکترونیک چیزی پیدا نکردم .....ممکنه ادرس دقیقی در این مورد بدهید ؟از شما ممنونم.
    سلام خداقوت، در سایت تغییراتی دادم، مطالب فنی به آدرس hghit.ir منتقل شده.اونجا مطالب مربوط به الکترونیک هست.
    وب سایت شخصی
    hghazanfari.ir