سلام من هنگام اپلود کدها روی برد با این خطا روبرو میشم چه باید بکنم لطفا کمک کنید ممنون
Process returned not zero result code:
سلام من هنگام اپلود کدها روی برد با این خطا روبرو میشم چه باید بکنم لطفا کمک کنید ممنون
دوست عزیز جان خودن یک جا پست بزار
سلام دوستان
این مشکل را هم من داشتم و با تلاش زیاد توانستم حل کنم
اول اینکه همیشه از یک پورت USB برای آردینو استفاده کنید (همان پورتی که در دفعه اول توسط ویندوز شناخته شده است) و دیگر آنرا عوض نکنید.
دوم : در manage win7 با COM1 و در IDE Arduino-Tools با COM2 تعریف کردم و جواب گرفتم.
البته بعد از یکبار ریستارت دوباره هر دو به COM1 تغییر کرد و دیگر مشکل حل شد.
امیدوارم مشکل شما هم حل شود.
دوستان سلام
منم مشکل آپلود کردن برنامه رو دارم
با یکی از دوستان مشورت کردم گفتند که شاید مشکل از atmega باشه، منم میکرو آردوینو خودم رو با میکرو یه آردوینو دیگه که سالم بود عوض کردم، مشکل آپلود حل شد
الان یه atmega جدید خریدم ولی نمیدونم چطور ازش استفاده کنم و برنامه ریزیش چجوریه و ...
از atmega 328 استفاده می کنم
لطف می کنید اگه راهنماییم کنید
علیک سلام
شما نیاز دارین یه میکرو بذارین رو بوردتون که بوت لودر روش ایجاد شده باشه ، برای این یا میتونین یه میکرو بخرین که بوت لودر آردوینو روش نصب شده یا خودتون پروگرامش کنید
برای پروگرام کردن به پروگرامر احتیاج دارین
این لینک رو مطالعه بفرمایید جلسه هشتم: آموزش Burn کردن بوت لودر آردوینو | وبلاگ آردوینو
ممنون از لطفتون
پاینده باشید
سلام .من هم به تازگی یک برد آردیونو uno خریداری کردم که رابط یو اس بی این اردیونو atmega16u2 هست و نمیتونم درایورشو نصب کنم. لطفا راهنمایی کنید