نمایش نتایج: از 1 به 10 از 15
Like Tree7 لایک

موضوع: افت ولتاژ !؟

Hybrid View

Senior Member
    من الان یه تست دیگه هم کردم. با یه اردوینو دیگه یه ماژول 2 پل رو راه اندازی کردم به یه اداپتور 2آمپر وصلش کردم . ولتاژ رو که اندازه گرفتم ( پایه vcc اردوینو و رله و رادیو رو همه بهم وصل کردم . زمین هم همینطور) با ولت متر این دو سر رو اندازه گیری کردم 4.55 بود. یه پل رله رو که روشن میکردم ولتاژ میشد 4.17 اون یکی پل رو هم که روشن میکردم ولتاژ میشد 3.80 !!! کجای کار مشکل داره ؟ :/

یه سوال دیگه اینکه ماژول رله 5 ولت ، ولتاژ کاری (بازه)داره یا فقط باید 5 ولت بهش داد ؟ نمیشه به ماژول رله 5 ولت ، منبع تغذیه 12 وصل کرد واسه تغذیش و واسه تحریک همون پایه ها اردوینو. . .؟
    ویرایش توسط feredy2011 : 08-16-2016 در ساعت 01:21 PM

مدیر گروه
    نقل قول نوشته اصلی توسط feredy2011 نمایش پست ها
    من الان یه تست دیگه هم کردم. با یه اردوینو دیگه یه ماژول 2 پل رو راه اندازی کردم به یه اداپتور 2آمپر وصلش کردم . ولتاژ رو که اندازه گرفتم ( پایه vcc اردوینو و رله و رادیو رو همه بهم وصل کردم . زمین هم همینطور) با ولت متر این دو سر رو اندازه گیری کردم 4.55 بود. یه پل رله رو که روشن میکردم ولتاژ میشد 4.17 اون یکی پل رو هم که روشن میکردم ولتاژ میشد 3.80 !!! کجای کار مشکل داره ؟ :/

یه سوال دیگه اینکه ماژول رله 5 ولت ، ولتاژ کاری (بازه)داره یا فقط باید 5 ولت بهش داد ؟ نمیشه به ماژول رله 5 ولت ، منبع تغذیه 12 وصل کرد واسه تغذیش و واسه تحریک همون پایه ها اردوینو. . .؟
    برای این که ببینی مشکل کجاست یک بار رله ات رو بدون بار تست بگیر
    در این حالت اصلا نباید افت ولتاژی بوجود بیاد
    اینو تست کن
    اگر اوکی بود
    فقط یه بارت رو وصل کن و فعال کن
    در این حالت طبق گفته هات افت ولتاژ داری؟
    لایک کردن

Senior Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط magmagmary نمایش پست ها
    برای این که ببینی مشکل کجاست یک بار رله ات رو بدون بار تست بگیر
    در این حالت اصلا نباید افت ولتاژی بوجود بیاد
    اینو تست کن
    اگر اوکی بود
    فقط یه بارت رو وصل کن و فعال کن
    در این حالت طبق گفته هات افت ولتاژ داری؟
    سلام مهندس خدایی افلاین نشو بمون این مشکل من حل بشه من شب و روز توو انجمن منتظرم شما بیای هر روز
    به این 2 پل اصلا باری وصل نکردم فقط رله و اردوینو و گیرنده rf .خود رله رو که فعال میکنم هیچ باریم که بهش وصل نیست یهو ولت متر از 4.55 میپره 4.17 بعد دوباره اون یکی هم که میزنم میره 3.80....