نقل قول نوشته اصلی توسط tanha71 نمایش پست ها
ببین وقتی ورودی دیجیتال معرفی می کنید اونم با این دستورات باید اون پایه هم با مقاومت 10کیلو زمین کنید چرا!!!چون ورودی میکرو را بصورت دیجیتال تعریف کردید دیجیتال یعنی 0 یا 1 منطقی!!! غیر از این دو حالت شناخته نمیشه!!! وقتی پایه رها باشد به زمین یا +5 وصل نباشید بهش میگن حالت شناور یعنی یه چیزی بین 0 و 1 برای اینکه این حالت را درست کنید باید یه مقاومت 10 کیلواهم اون پایه را زمین کنید که وقتی به این پایه پالس یا 1 نشد این پایه توسط مقاومت 10 کیلو اهم مستقیم به زمین متصل باشه و اگه پالس یا 1 شد اون پایه 1 منطقی حساب میشه حالا چرا مقاومت باید بزنیم چون اگه مقاومت نباشه و پایه مستقیم به زمین متصل باشه وقتی پالس بهش داده بشه اینجوری میشه که شما پایه + مدار را مستقیم به زمین متصل کردید و باعث اتصال کوتاه شده اید...

دستورات آردوینو همراه با مثال هستن گفتم بروید تو قسمت فایل بعد قسمت مثال ها و متناسب با کارتون مثال را باز کنید و سوالات خود را بپرسید
مهندس تورو خدا انقد شرمنده نکن کمتر توضیح بده یا لینک بده خودم برم بخونم . شما انقد به زحمت نیوفت که بخوای کامل واسه من توضیح بدید. ممنون ازمحبتتون

بعدظهر یه مقاومت 10 کیلو میگیرم و این کار رو انجام میدم.ممنون. فقط یه سوال پایه های انالوگ که دیگه مقاوت نمیخواد پس ؟