نمایش نتایج: از 1 به 10 از 49
Like Tree5 لایک

موضوع: واردات لیزر با توان 1 تا 2 وات

Hybrid View

Senior Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط voyager نمایش پست ها
    دوست گرامی با لیزر کمتر از 100 وات نمیتونید فلز ببرید! چون فلز انعکاس بیشتری داره! و گرما رو دفع میکنه!
    لیزر خرجش بیشتر از اسپیندل و مته هست!
    باید اول بگن چه مدل لیزری . دیود لیزری 5 وات وحشتناک قوی هست ولی لیزر کربن دی اکسیدی 5 وات مسخره ضعیف هست . امیدوارم فروشگاه زودتر بیاره - و اگه بیاره چند میشه ؟ مثلا 500 میلی وات چند هزار تومن میشه ؟؟

Junior Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط Arman5592 نمایش پست ها
    باید اول بگن چه مدل لیزری . دیود لیزری 5 وات وحشتناک قوی هست ولی لیزر کربن دی اکسیدی 5 وات مسخره ضعیف هست . امیدوارم فروشگاه زودتر بیاره - و اگه بیاره چند میشه ؟ مثلا 500 میلی وات چند هزار تومن میشه ؟؟
    حرف شما مثل این میمونه که بگی یک کیلو پنبه سنگین تره یا یک کیلو اهن!!! در واقع شما هنوز با مفاهیم اشنایی ندارید!
    وحشتناک قوی یعنی چی؟! لیزر گازی دی اکسید کربن 5 وات من ندیدم تا الان! اگر بوده 40 وات و بالاتر بوده!
    500میلی وات به چه دردت میخوره!؟ 20 تومن میشه 650 نانومترش 350 میلی وات
    ویرایش توسط voyager : 10-01-2014 در ساعت 06:43 PM

Senior Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط voyager نمایش پست ها
    حرف شما مثل این میمونه که بگی یک کیلو پنبه سنگین تره یا یک کیلو اهن!!! در واقع شما هنوز با مفاهیم اشنایی ندارید!
    وحشتناک قوی یعنی چی؟! لیزر گازی دی اکسید کربن 5 وات من ندیدم تا الان! اگر بوده 40 وات و بالاتر بوده!
    500میلی وات به چه دردت میخوره!؟ 20 تومن میشه 650 نانومترش 350 میلی وات
    براي اين كه مقايسه كنم عددا بايد يكي باشن از دو مدل مختلف ، اگه كربن دي أكسيدي ميگفتم ٤٠ بايد ديود هم مي گفتم ٤٠ اون وقت نمي شد . پس همرو ٥ گرفتم . در ضمن ١٥ وات كربن دي اكسيدي هم هست (در كار پزشكي)

Junior Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط Arman5592 نمایش پست ها
    براي اين كه مقايسه كنم عددا بايد يكي باشن از دو مدل مختلف ، اگه كربن دي أكسيدي ميگفتم ٤٠ بايد ديود هم مي گفتم ٤٠ اون وقت نمي شد . پس همرو ٥ گرفتم . در ضمن ١٥ وات كربن دي اكسيدي هم هست (در كار پزشكي)
    حالا شما با دیود لیزر 5 وات کار کردید؟ دارید؟