سلام
لطفا کمکم کنین
من یه مدل از این ماژول رو خریدم اما اصلا نمیدونم چطور ازش استفاده کنم.اصلا شبیه هیچکدوم از اینایی که اینجا مطرح شد نیست .راهنمایی کنین لطفا ...
ماژول من :
ماژول وایفای سریال ESP8266 همراه با آنتن
سلام
لطفا کمکم کنین
من یه مدل از این ماژول رو خریدم اما اصلا نمیدونم چطور ازش استفاده کنم.اصلا شبیه هیچکدوم از اینایی که اینجا مطرح شد نیست .راهنمایی کنین لطفا ...
ماژول من :
ماژول وایفای سریال ESP8266 همراه با آنتن
ترتیب پایه ها که مشخصه:
3.3 ولت
gnd
chip_EK هم به 3.3
tx و rx هم که مشخصه
دیگه کجاش مشکل داری؟
خوب بقیه ی پایه ها چی هستن ؟!
وقتی وصلش میکنم به مبدل یو اس بی به تی تی ال روشن میشه اما نه با گوشی نه با لبتاپ پیدا نمیشه !
الان اینا رو که وصل کردم بعد باس کاری انجام بدم . من تازه دارم شروع میکنم به یادگیری ،اصلا نمیدونم داستانش چیه البته الکترونیک بلدم تا حدی که بفهمم ...
یه توضیح ریز بدین ممنون میشم ....
اگه قصد داری از پین های GPIOهم استفاده کنی باید پروگرامش کنی که می تونی با ide آردوینو پروگرامش کنی تا هم از امکان وایفای استفاده کنی هم gpio
:
Programming ESP8266- ESP-201 stand alone with Arduino IDE
اگه قصد داری از پین های GPIOهم استفاده کنی باید پروگرامش کنی که می تونی با ide آردوینو پروگرامش کنی تا هم از امکان وایفای استفاده کنی هم gpioProgramming ESP8266- ESP-201 stand alone with Arduino IDE
:
ممنون از پاسختون اما من هنوز نتونستم این ماژول رو اصلا فعال کنم . اون پایه هایی که اون دوستمون گفتن رو به یه مبدل usb to serial وصل کردم چراغش روشن شد اما با وای فای گ.شی یا لبتاپ که سرچ میکنم چیزی پیدا نمیشه .
چطور میشه اینو با usb به لبتاپ وصل کرد تا کار کنه ؟!
شما باید با دستورات at ماژول رو پیکربندی کنید یا از کتابخانه های آردوینو استفاده کنید.
خوب با دستورات at اگه پیکربندی کنم میتونم مستقیم با usb وصلش کنم به pc یا موبایل ؟!
و این که راجع به دستورات at یه راهنمایی کنین لطفا ...
من آموزش گذاشتم.
تمام سری های این ماژول همه از یه چیپ استفاده می کنن فقط توی تعداد پایه و حافظه فلش قابل برنامه ریزشون با هم فرق می کنن ولی ساختار فرقی نمی کنه. نحوه برنامه ریزی برای همه به یک شکل است که پشت برد هم اسم پایه ها رو زده و این اسم ها هم برای همه سری ها مشترک هست.
خوب من اون رو امتحان کردم اما جواب نگرفتم.اصلا کار نکرد.یعنی وقتی فلش رو میزنم شروع به کار میکنه اما اتفاق خاصی نمیوفته و برنامه جلو نمیره.همه چیز رو هم طبق گفته های شما انجام دادم.ممکنه قطعه مشکل داشته باشه ؟!