کتابخانه تست شده 1602 دارای ارتباط i2c
با تشکر از کاربر عزیز pandeian
کتابخانه تست شده 1602 دارای ارتباط i2c
با تشکر از کاربر عزیز pandeian
سلام من دو نمونه این ال سی دی با این ماژول دارم که فقط حرف اول نمایش داده میشود.لطفا خودتون چک کنید و اگر مشکل از ماژول i2c است یک تصمیمی بگیرید.
ولی فکر میکنم مشکل کتابخانه باشد.نمیشه همه ماژول ها خراب باشد
سلام
خیر
آدرس i2c این سری تغییر کرده
با کد i2c scanner ببین آدرسی که بهش اختصاص داده چنده :
کد:
حالا هر کد هگزی که برگردوند رو (به عنوان آدرس i2c ) تو هدر کد قبلیت جایگزین کنکد:#include <Wire.h> void setup() { Wire.begin(); Serial.begin(9600); while (!Serial); // Leonardo: wait for serial monitor Serial.println("\nI2C Scanner"); } void loop() { byte error, address; int nDevices; Serial.println("Scanning..."); nDevices = 0; for(address = 1; address < 127; address++ ) { // The i2c_scanner uses the return value of // the Write.endTransmisstion to see if // a device did acknowledge to the address. Wire.beginTransmission(address); error = Wire.endTransmission(); if (error == 0) { Serial.print("I2C device found at address 0x"); if (address<16) Serial.print("0"); Serial.print(address,HEX); Serial.println(" !"); nDevices++; } else if (error==4) { Serial.print("Unknow error at address 0x"); if (address<16) Serial.print("0"); Serial.println(address,HEX); } } if (nDevices == 0) Serial.println("No I2C devices found\n"); else Serial.println("done\n"); delay(5000); // wait 5 seconds for next scan }
ویرایش توسط magmagmary : 08-27-2016 در ساعت 09:04 AM
سرچ کردم ادرس درسته همون 27 برمیگرده
اصلا امکان نداره ادرس اشتباه باشه و مقداری از نوشته بیاد
این تابع هم اجرا میشه. lcd.backlight();
ویرایش توسط arvin2009 : 09-04-2016 در ساعت 07:21 PM
متاسفانه کالا موجود نیست که من بتونم براتون تست بگیرم
دوستای دیگه یه سری کتابخونه قرار دادن تو فروم
http://forum.arduino.ir/8/21/209.html
ممنون.فقط همون برنامه اخر کار کرد
LiquidCrystal_I2C دانلود ● OPLOAD.ir - آپلود |آپلود عکس|آپلود فایل| آپلود موزیک|آپلود آهنگ
داداش سلام خوبی ؟ آقا تولدت مبارک انشاالله همیشه سلامت باشی و ما از شما استفاده کنیم موفق باشی
داداش منم 26 همین ماه تولدمه خوشحالم که شما هم شهریوری هستی