سلام
میتوانید با مگا8 (مانند آردوینو) این (ماژول) را کنترل کنید و مستقیم پایه های میکرو رو به ماژول وصل کنید و رله ی متناظر هر پایه ای که به ماژول وصل کرده اید را با میکروی مورد نظرتان خاموش و روشن کنید.
روبروی هر رله در ماژول یک ترمینال سه پین (رنگ آبی _پیچ) قرار گرفته که پین وسط در حالت high یا پیشفرض به یکی از دو پین دیگر وصل است.- آیا من می توانم از یک رله 8 کاناله خروجی هایی با ولتاژ متفاوت بگیرم یا همش باید به ولتاژ باشد؟مثلا من چهار کانال به برق شهری و چهار کانال به 12 ولت وصل کنم؟
- آیا موقعی که به هر دلیل برد آردوينو قطع بشود این رله ها هم قطع می شوند یا نه؟یعنی در صورت مشکل برای برد آردوينو رله ها هم برق قطع می کنند و یا وصل؟
با low کردن ورودی پین وسط از پین قبلی جدا و به پین دیگر وصل می شود.
زمانی که ولتاژ ورودی (vcc) قطع باشد پین وسط به همان پایه ی پیشفرض اول وصل است.
هر کانال نیز از هم جدا و ایزوله است و میتوانید با یک کانال (ترمینال) ولتاژ 220 و با کانال دیگر 12 ولت را قطع و وصل کنید به شرط اینکه در ولتاژهای کنترلی شما در محدوده ی مشخصات رله باشد. مثلا این رله ها در ولتاژ 220 ولت تنها تا جریان 10 آمپر را میتوانند قطع و وصل کنند به عبارتی مثلا کولر گازی که جریان بیشتر از 10 آمپر نیاز دارد را نمیتوان با این رله ها کنترل کرد./
اگر متوجه نشدید به تعریف رله رجوع کنید.

16 لایک
LinkBack URL
About LinkBacks