سلام آقا امین . خیلی خیلی ممنونم از راهنمایی هاتون . من هنوز نتونستم راش بندازم . اگه بخام تستش کنم می تونم با مبدل usb to serial و نرم افزار sfg استفاده کنم ؟ یه سوال دیگه هم داشتم اون کابلی رو که گفته بودید چی هست ؟
سلام آقا امین . خیلی خیلی ممنونم از راهنمایی هاتون . من هنوز نتونستم راش بندازم . اگه بخام تستش کنم می تونم با مبدل usb to serial و نرم افزار sfg استفاده کنم ؟ یه سوال دیگه هم داشتم اون کابلی رو که گفته بودید چی هست ؟
سلام دوست عزیز.
از مبدل usb to serial نباید استفاده کنید. اگه اشتباه نکنم سطح ولتاژ سریال ( rs232 سریال ) 12 ولته که تو یه ثانیه فاتحه ی ماجول اسکن اثر انگشت خونده است.
ولی برای تستش فکر کنم بهترین راه همین نرم افزار SFG باشه.
اون مبدلی هم که عرض کردم مثل اینه :
ماژول USB به سریال TTL - ولتاژ 3.3V / 5V - چیپ FT232RL
روی مبدلی که استفاده میکنید نشانگری هست که بتونید ببینید آیا واقعا چیزی ارسال یا دریافت میشه؟
باید مطمئن بشد که نرم افزار داره روی پورتی که مد نظرتونه پکت میفرسته.
برای اطمینان بیشتر (خودم همین مشکل رو داشتم) پورتی رو که مبدلتون با اون شناخته میشه رو روی COM1 قرار بدید و بعد از باز کردن نرم افزار روی Open Device و بعد از باز شدن پنجره انتخاب پورت ، چیزی رو تغییر ندید و OK رو بزنید.
بعد از یکی دو ثانیه نرم افزار اطلاعات رو از روی سنسور میخونه و مطابق تصویرزیر بهتون نشون میده.
![]()
سلام.یه راهنمایی به منم بدین لطفا.من اگه بخوام این ماژول رو با مبدل یو اس بی به سریال وصل کنم به کامپیوتر و با زبان c# براش برنامه بنویسم دقیقا باید چیکار کنم ؟!؟!!
من منظورم پردازش مربوط به اثرانگشت نیستااااا ، منظورم اینه چطور بتونم با ماژول ارتباط برقرار کنم و کنترلش کنم و وضعیتش رو چک کنم و امثال اینها ...
یه راهنمایی ریز کنید یا من رو به جایی لینک کنید ممنون میشم ...
ویرایش توسط JavadBahmani : 02-03-2016 در ساعت 08:29 AM
ببین وقتی با مبدل وصل بشی به کامپیوتر بهت یه پورت کام میده که تمام اطلاعات مربوط به اثر انگشت روی این پورت میاد.
میتونی تو ویژوال استادیو component پورت کام رو دانلود کنی و به component هات اضافه کنی
با این کار می تونی توی نرم افزارت هر جا که خواستی شماره پورت کام تخصیصی داده شده رو انتخاب کنی و داده رو پردازش کنی
کد رو که متناسب با نرم افزاری که قراره بنویسی خودت باید بنویسی
توی C# اگه برنامه تحت ویندوز می خوای بنویسی تویcomponent های که هست یه جایی هست میتونی component اضافه کنی.اونجا سرچ کن برای اضافه کردن پورت کام باید چه
component ای رو اضافه کنی پیداش می کنیدانلودش کن و به C# اضافه کن .
با این کار هر داده ای که با مبدل بیاد تو پورت سریال می تونی تو C# داشته باشیش و روش پردازش کنی
اقا ما چیکار کنیم بلاخره این قطعه رو بخریم.نه سنسور نامبرده با سنسور ارسالی یکی هست.نه دیتا شیت سنسور ارسالی معلومه و نه مدلش.
ایا موقعی که سنسورو میفرستید دیتا شیتشم همراشه.
سلام
بله بخرید مشکل من حل شد . اشکال از مبدل سریالم بود عالی جواب میده .
از آقا امین که من و راهنمایی کردن خیلی خیلی ممنونم![]()