صفحه 3 از 10 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 124
Like Tree33 لایک

موضوع: ماژول تشخیص اثر انگشت Fingerprint Recognition

Hybrid View

Junior Member
    سلام آقا امین . خیلی خیلی ممنونم از راهنمایی هاتون . من هنوز نتونستم راش بندازم . اگه بخام تستش کنم می تونم با مبدل usb to serial و نرم افزار sfg استفاده کنم ؟ یه سوال دیگه هم داشتم اون کابلی رو که گفته بودید چی هست ؟

Junior Member
    سلام دوست عزیز.
    از مبدل usb to serial نباید استفاده کنید. اگه اشتباه نکنم سطح ولتاژ سریال ( rs232 سریال ) 12 ولته که تو یه ثانیه فاتحه ی ماجول اسکن اثر انگشت خونده است.
    ولی برای تستش فکر کنم بهترین راه همین نرم افزار SFG باشه.
    اون مبدلی هم که عرض کردم مثل اینه :

ماژول USB به سریال TTL - ولتاژ 3.3V / 5V - چیپ FT232RL
    لایک کردن

Junior Member
    حالا با نرم افزار با همون serial to ttl وصلش کردم ولی وقتی می خوام com و انتخاب کنم این error رو میده !!!
    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 2015-02-14 10-12-45 AM.jpg
مشاهده: 722
حجم: 71.4 کیلو بایت

Junior Member
    روی مبدلی که استفاده میکنید نشانگری هست که بتونید ببینید آیا واقعا چیزی ارسال یا دریافت میشه؟
    باید مطمئن بشد که نرم افزار داره روی پورتی که مد نظرتونه پکت میفرسته.
    برای اطمینان بیشتر (خودم همین مشکل رو داشتم) پورتی رو که مبدلتون با اون شناخته میشه رو روی COM1 قرار بدید و بعد از باز کردن نرم افزار روی Open Device و بعد از باز شدن پنجره انتخاب پورت ، چیزی رو تغییر ندید و OK رو بزنید.
    بعد از یکی دو ثانیه نرم افزار اطلاعات رو از روی سنسور میخونه و مطابق تصویرزیر بهتون نشون میده.

نام: SFG Demo 2.jpg
مشاهده: 333
حجم: 89.3 کیلو بایت
    لایک کردن

Junior Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط aminpm@gmail.com نمایش پست ها
    روی مبدلی که استفاده میکنید نشانگری هست که بتونید ببینید آیا واقعا چیزی ارسال یا دریافت میشه؟
    باید مطمئن بشد که نرم افزار داره روی پورتی که مد نظرتونه پکت میفرسته.
    برای اطمینان بیشتر (خودم همین مشکل رو داشتم) پورتی رو که مبدلتون با اون شناخته میشه رو روی com1 قرار بدید و بعد از باز کردن نرم افزار روی open device و بعد از باز شدن پنجره انتخاب پورت ، چیزی رو تغییر ندید و ok رو بزنید.
    بعد از یکی دو ثانیه نرم افزار اطلاعات رو از روی سنسور میخونه و مطابق تصویرزیر بهتون نشون میده.

نام: SFG Demo 2.jpg
مشاهده: 333
حجم: 89.3 کیلو بایت
    سلام.یه راهنمایی به منم بدین لطفا.من اگه بخوام این ماژول رو با مبدل یو اس بی به سریال وصل کنم به کامپیوتر و با زبان c# براش برنامه بنویسم دقیقا باید چیکار کنم ؟!؟!!
    من منظورم پردازش مربوط به اثرانگشت نیستااااا ، منظورم اینه چطور بتونم با ماژول ارتباط برقرار کنم و کنترلش کنم و وضعیتش رو چک کنم و امثال اینها ...
    یه راهنمایی ریز کنید یا من رو به جایی لینک کنید ممنون میشم ...
    ویرایش توسط JavadBahmani : 02-03-2016 در ساعت 08:29 AM

مدیر گروه
    نقل قول نوشته اصلی توسط JavadBahmani نمایش پست ها
    سلام.یه راهنمایی به منم بدین لطفا.من اگه بخوام این ماژول رو با مبدل یو اس بی به سریال وصل کنم به کامپیوتر و با زبان c# براش برنامه بنویسم دقیقا باید چیکار کنم ؟!؟!!
    من منظورم پردازش مربوط به اثرانگشت نیستااااا ، منظورم اینه چطور بتونم با ماژول ارتباط برقرار کنم و کنترلش کنم و وضعیتش رو چک کنم و امثال اینها ...
    یه راهنمایی ریز کنید یا من رو به جایی لینک کنید ممنون میشم ...

ببین وقتی با مبدل وصل بشی به کامپیوتر بهت یه پورت کام میده که تمام اطلاعات مربوط به اثر انگشت روی این پورت میاد.
    میتونی تو ویژوال استادیو component پورت کام رو دانلود کنی و به component هات اضافه کنی
    با این کار می تونی توی نرم افزارت هر جا که خواستی شماره پورت کام تخصیصی داده شده رو انتخاب کنی و داده رو پردازش کنی

Junior Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط magmagmary نمایش پست ها
    ببین وقتی با مبدل وصل بشی به کامپیوتر بهت یه پورت کام میده که تمام اطلاعات مربوط به اثر انگشت روی این پورت میاد.
    میتونی تو ویژوال استادیو component پورت کام رو دانلود کنی و به component هات اضافه کنی
    با این کار می تونی توی نرم افزارت هر جا که خواستی شماره پورت کام تخصیصی داده شده رو انتخاب کنی و داده رو پردازش کنی
    میشه یکم بیشتر توضیح بدین . چون من زیاد در این بخش اطلاعاتی ندارم و تو این بخش تا الان کار نکردم و این اولین کارمه تو این بخش ...
    مثل یه نمونه کد یا از این قبیل ...
    و این که این ماژول نیازی به dll خاصی یا امثال اینها نداره ؟!

مدیر گروه
    نقل قول نوشته اصلی توسط JavadBahmani نمایش پست ها
    میشه یکم بیشتر توضیح بدین . چون من زیاد در این بخش اطلاعاتی ندارم و تو این بخش تا الان کار نکردم و این اولین کارمه تو این بخش ...
    مثل یه نمونه کد یا از این قبیل ...
    و این که این ماژول نیازی به dll خاصی یا امثال اینها نداره ؟!

کد رو که متناسب با نرم افزاری که قراره بنویسی خودت باید بنویسی
    توی C# اگه برنامه تحت ویندوز می خوای بنویسی توی
    component های که هست یه جایی هست میتونی component اضافه کنی.
    اونجا سرچ کن برای اضافه کردن پورت کام باید چه
    component ای رو اضافه کنی پیداش می کنی
    دانلودش کن و به C# اضافه کن .

با این کار هر داده ای که با مبدل بیاد تو پورت سریال می تونی تو C# داشته باشیش و روش پردازش کنی

Junior Member
    اقا ما چیکار کنیم بلاخره این قطعه رو بخریم.نه سنسور نامبرده با سنسور ارسالی یکی هست.نه دیتا شیت سنسور ارسالی معلومه و نه مدلش.
    ایا موقعی که سنسورو میفرستید دیتا شیتشم همراشه.

Junior Member
    سلام
    بله بخرید مشکل من حل شد . اشکال از مبدل سریالم بود عالی جواب میده .
    از آقا امین که من و راهنمایی کردن خیلی خیلی ممنونم

صفحه 3 از 10 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع