با سلام
من تازه شروع کردم به ساخت ، این برد که عکسشو قرار دادم رو خریدم ولی فایل .hex روش آپلود نمیشه با نرم افزار xloader v1 هم هرچی سعی کردم نشد لطفا راهنماییم کنین
فایل ها
XLoader.zip
grbl_v0_9i_atmega328p_16mhz_115200
با سلام
من تازه شروع کردم به ساخت ، این برد که عکسشو قرار دادم رو خریدم ولی فایل .hex روش آپلود نمیشه با نرم افزار xloader v1 هم هرچی سعی کردم نشد لطفا راهنماییم کنین
فایل ها
XLoader.zip
grbl_v0_9i_atmega328p_16mhz_115200
این درایو رو باید روی آردوینو سوار کنی و با استفاده از ایکس لودر فایل هگز رو روی آردوینو پروگرام کنی
پاسخ:
با سلام.
دوست خوبم ، طی تماس تلفنی که با پشتیبانی داشتید راهنمایی کردم.
برد را ار روی شیلد جدا کنید، سپس مراحل اپلود فایل را انجام دهید.
دو صورت باقی بودن مشکل ، تماس بگیرید
سلام به همه دوستان
اگه کسی از نحوه اکتیو کردن بردMK1 اطلاع داره خواهشا کمک کنه
یک هفته پیش سریال برد روبه این ایمیل8786987@qq.com ارسال کردم که امروز یه همچین کدی رو برام فرستاده و عمل هم نمیکنه
oj3DyqwELnR4kTMP1r4RCTsha1XnIXYSfALBOarcoT7Cx6kSFM 6cAtV+Age4dPq4lXm5AbBcHtjYDFta+c6WAZdiNRmVNZLUq9NZ lN5zX/PXbOa1BDMZkIa4dAS9/mJPjihwTgrKZhDutluq4ZV1bUIOF9OQkUuGLVbIiuXw+k5Faon EJ
این کد درست هست یا نه
باید همه این کد رو وارد کنم؟
سلام دوستان ممنون می شم به سایت پرینتر سه بعدی ما هم سر بزنید.
سلام من یه دستگاه سی ان سی کوچک ساختم حالا قسمت نرم افزاریش گیر کردم
چه نرم افزاری هست که من شکل بکشم نرم افزار تبدیل به جی کد کنه؟فقط هم جی کد لازم دارم
سلام دوستان . بنظر شما برای ساخت cnc بهتر است از (پیچ لید اسکرو ) با چه گامی استفاده شود . آخه بعضی هاشون با گام 8mm هستند و بعضی هاشونم با گام 2 میلیمتر .حالا شایدم کمتر یابیشترم باشه . حالا بهتره از کدومشون استفاده کنیم . چون منم تازه وارد دنیای برشکاری شدم این سوال رو پرسیدم . ممنون میشم از دوستانیکه تواین زمینه اطلاعاتی دارند .کمک رسانی کنن. .باسپاس از همه ی دوستان
ممنونم از شما دوسته عزیزم که پاسخ دادین