سلام
از دوستان و اساتید یه راهنمایی می خواستم !
من با ویژوال استادیو و زبان c# برنامه مینویسم برای آردینو.»یخوام از طریق آردینو از ماژول اثر انگشت رو بخونم و به صورت یک فایل تصویری ذخیره داشته باشم.یعنی نمی خوام اثر انگشت ها روی حافظه ی اسکنر باشه و مقایسه توسط اسکنر انجام بشه !آیا امکان خوندن تصویر و خروجی گرفتن از این ماژول وجود داره یا خیر.اگه میشه یه راهنمایی کنید اگر نمیشه هم لطف کنین راهنمایی کنین از چه ماژولی استفاده کنم ؟!
مهم نیست که ماژول مستقیم به کامپیوتر وصل بشه یا با آردینو .
با تشکر !
ببینید تمام ماژول های اثر انگشت پروتکل ارتباطیشون سریال هست.
یعنی شما میتوندی اونها رو با یه تبدیل TTL به USB وصل کنید به پورت کام و ادامه ماجرا رو هم خودتون یقینا میدونید.
این ماژو لها خروجیشون یه سری داده با فرمت خاص خودشونه
این که شما بتونی از این داده ها پترن تصویری در بیاری یه داستانه برنامه نویسی داره فقط.
البته نرم افزار آمادشو نوشتن تحت ویندوز:
sfg demo fingerprint software
بله طبق همین عکس tx را وصل می کنم به پین 2 آردونیو و rx را وصل میکنم به پین 3 بعدش با blank پروگرامش می کنم و بعدش RX و TX را وصل می کنم به RX و TX برد و برنامه SFGDemoV2.0 را اجرا میکنم ولی بعد از دادن پورت بهش شناساییش نمی کنه!!!
مشکلم کجاست اصلا کارم درسته؟
الان من متوجه نمیشم شما اول کد softwareserial رو دارید روی برد آپلود می کنید و بعد پینهای سریال ماژول رو از پینهای 2 و3 آردوینو جدا می کنید و می زنید به پینهای 0 و 1 آردوینو و ازش به عنوان مبدل TTL به USB استفاده می کنیدو نرما فزار رو باز می کنید؟
الان دارید دو تا روش مجزا رو با هم مخلوط می کنید.
اگر قصد دارید از آردوینو به عنوان پردازنده استفاده کنید مطابق لینک زیر با کتابخونه پیشنهادیش پیش برید :
https://learn.adafruit.com/adafruit-...e-with-arduino
فقط به این موضوع دقت کنید که ممکنه ترتیب پینهای ماژول شما با ترتیب پینهای لینک فرق کنه که باید این رو رعایت کنید.
بله می خوام به عنوان پردازنده از آردوینو استفاده کنم
فقط مشکل اصلیم همون ترتیب پینهاست هر کاری می کنم جواب نمی ده!!!!
از کجا میتونم ترتیبشو دقیق بفهمم آخه هیچ جا هم ننوشته!
سلام و خسته نباشید
آقا من خودمو کشتم نتونستم راه اندازیش کنم
اصلا هیچ عکس العملی نداره واسه من
دقیقا همین عکسی که بالا گذاشتید رو کار کردم ولی نشد که نشد
اصلا نه چراقی روشن میشه نه تو اردوینو پیداش میکنه
نمیدونم چشه لطفا راهنمایی کنید