نقل قول نوشته اصلی توسط magmagmary نمایش پست ها
کاری که این کد می کنه اینه که اگه یه موقع فرستنده یا گیرنده قاطی کرد میاد بافر رو خالی می کنه که اون داده های قاطی پاتی توش نمونه

در مورد نزدیک بودن کد ها اگه از پسوردهای دور از هم استفاده کنید و ترجیحا هم رمزهای کوتاه بزاری بهتره هم سرعت پردازشش کمتر میشه هم امکان قاطی کردن

48تا رله!
خدا به خیر کنه
اره قابل اعتماده
اگه حساب همه جای کارشو کردی و الان چیزی که ساختی داره بدون مشکل کار می کنه چرا مناسب نباشه
اره دیگه میخوام فقط یجا بشینم و کل خونه رو با ریموت کنترل کنم
مشکل همینجاس که حساب همه چی رو نکردم یعنی دقیقا نمیدونم حساب چی رو باید بکنم ! کل پست های این مدتم واسه همینه! کدش که اینه . شما تاییدش میکنی ؟ با خالی کردن بافر و تابع واچ داگ ! دیگه نمیدونم چه محکم کاریی کنم
سخت افزارشم که یه پاور سوییچینگ 10 امپر واسه کل .که کمه باید یه 15 امپر جایگزین کنم 6تا رله 8 کاناله گذاشتم که پایه های vcc و gndشونو همه رو بهم وصل کردم و وصل کردم به یه خروجی منبع تغذیه . پایه های in 1 تا 8 هم وصل کردم به اردوینو . 5تا اردوینو نانو CH340 با 5تا گیرنده RF315 .بعد vcc و gnd رادیوها هم وصل کردم به خود پایه 5ولت اردوینو . بعد خروجی دیگه منبع تغذیه رو اول دادم به یه مبدل dc به dc ده امپر از اونور تنظیم کردم رو 5ولت دقیق و دادم به پایه های VIN و زمین اردوینو اینم از نظر شما درسته ؟
خونمون یوقت نره رو هوا!!!