سلام تمام این تنظیمات اولیه صورت گرفته واسه خانواده stmاما باز error میگیره
سلام تمام این تنظیمات اولیه صورت گرفته واسه خانواده stmاما باز error میگیره
exec: "/bin/arm-none-eabi-g++": file does not exist
Error compiling for board Generic STM32F103C series.
lمن تو مراحل به این خطا برخوردم
کسی میتونه تونصب دوباره ی بوت لودر کمک کنه
سلام دوستان
ممکنه نقشه شماتیک این برد مینی آرم stm32f103c8t6 رو در انجمن قرار دهید.
من این برد رو خریدم و میخواهم پروگرمش کنم و به قطعات دیگه وصل کنم نمیدونم باید کدوم پایه ها رو استفاده کنم
ممکنه راهنمایی بفرمایید؟
پروگرمر هم STlink هست
ویرایش توسط nadiro : 09-18-2016 در ساعت 08:04 AM
دوست عزیز برد که چاپ راهنما داره
اسم پینها معلوم شده روش
ببینید این دو تا عکس بهتون کمکی می کنه؟
برای آموزش پروگرام هم می تونید از این لینک استفاده کنید:
https://github.com/rogerclarkmelbour...mer-from-Linux
دوستانی که با این که کدوم پایه چی هست مشکل دارند.روی برد شماره پایه مشخص هست فرضا PB10 و ...
شما باید نرم افزار STM32CUBEMX رو از سایت شرکت ST دانلود کنید.تو نرم افرار می تونید برای مثال سریال رو فعال کنید که پایه های مربوط به اون سخت افزار سبز می شن و می تونید ببینید که مثلا USART1.RX برای پایه PB10 هست(مثلا.فرق داره ها.نرید بزنید به این) که از رو برد معلومه.
در ضمن این میکروها برخلاف AVR پایه های سخت افزاریشون رو میشه تغییر محدودی داد.مثلا دو پایه می تونن USART1.RX باشن که شما یکی از اونا رو استفاده می کنید یا اگه یکی دیگه برای کاربردی دیگه مثلا spi استفاده شده بود از دیگری استفاده کنید.(البته من با نرم افزار آردوینوش کار نکردم.توی نرم افزارای مخصوص آرم باید پایه ها رو مشخص کرد هر کدوم برای چی هست.اینجام فکر کنم بشه)
با سلام من 2 سوال دارم . ممنون میشم پاسخ بدید:
1- چطور میشه روی این برد بوت لودر آردوینو نصب یا آپدیدت کرد. منابع انگلیسی به من کمک چندانی نکردند.
2- هنگام آپلود کردن کد این پیغام رو دریافت میکنم(لازم به ذکر است تمام مراحل را طبق مراحل راه اندازی فوق مو به مو انجام دادم):
Failed to init device.
stm32flash 0.4
http://stm32flash.googlecode.com/]Google Project Hosting
Using Parser : Raw BINARY
Interface serial_w32: 230400 8E1
لطفا راهنمایی بفرمایید.
ویرایش توسط alphaLight : 10-15-2016 در ساعت 08:20 PM
دوست عزیز مشکل شما چطوری حل شد؟