بله یه لیتر رزین . 10 سانت = 1 دسی متر 1 در 1 در 1 دسی متر = 1 لیتر . 50 گرم رزین : من با جرمش کاری ندارم لیتر واحد حجمه .
و البته شما هی میگید مقایسه FDM و SLA و DLP .
SLA مخفف Stereolithography و یک عمل هست . DLP نوع پرینتر هست . پرینتر DLP عمل stereolithography انجام میده .
پس مقایسه DLP و FDM و حالا شایدم FFF .
بله هر کدوم کاربردی دارن اما اگه برای کار خونگی (= ساخت اسباب بازی و ماکت و قطعات و وسایل کاربردی) بخوان لزوما نباید یه مدل بخرن و حق انتخاب هست . و اینجا مقایسه می کنیم (و به برتری FDM در استفاده کلی پی می بریم)
احتمال اتش سوزی ، بله ، همین چند وقت پیش یکی در irc تو کانال #reprap بهم لینک یه مقاله داد . احتمال اتش سوزی هست . من به هیچ وجه نگفتم اشتعال متریال شما . منظور من اشتعال چوب و کاغذ بود ، چوب فریم ، پارکت کف ، میز کار ، اوراق اداری ، ... .
بنده در مورد ساپورت ها اطلاعی نداشتم (عذرخواهی) و همیشه فکر میکردم چون پرینت در ظرف پر از مایع هست شاید نیاز نباشه . البته مثلا اگه یه اسب میسازیم نیاز نیست زیر کلش ساپورت بذاریم (؟) چون جاذبه اون وریه اما باید از اون طرف ساپورت گذاشت .
من در Pinterest یه caption دیدم اشاره کرده بود رزین محکم هست . (و گفتم شاید محکمتر باشه)
و در مورد مشتری ایا جایی هست که پرینتر بخرن ؟ من مشغول ساخت یه fdm هستم و میخوام در اولین فرصت بفروشمش و گفتم وقتی اماده شد تو بازارچه همینجا اعلام کنم اما اینجا تردد خیلی کم هست ؟
و اگه دوستان یه راهنمایی در ساخت بکنن ممنون میشم http://forum.arduino.ir/23/24/1032.html