فکر کنم مشکل از esc باشه! البته 100% اطمینان ندارم، آخه جای esc عوض کردم، دیدم که اون مشکلو داره؟ به نظرتون چیکار باید کنم، یا باید یه esc دیگه بگیرم؟
فکر کنم مشکل از esc باشه! البته 100% اطمینان ندارم، آخه جای esc عوض کردم، دیدم که اون مشکلو داره؟ به نظرتون چیکار باید کنم، یا باید یه esc دیگه بگیرم؟
با لاندا الکترونیک تماس بگیر بزرگترین سایت فروش قطعات الکترونیک و رباتیک ببین مدار تنظیم شو دارن؟ اونا کلن اطلاعات خوبی تو زمینه موتور و درایور دارن! با اونا هم یه مشورتی بکن! شاید بتونی ببری اونجا و با برد کالیبراسیون، اونو کالیبره کنی و نخریش! حالا با هاشون یه صحبتی بکن!
این بردها سه مدار درایو رو تو سه حالت سریع، متوسط و کند کالیبره می کنن که باید این تنظیمت برای چهار تا مدار درایوت یکسان باشه دیگه!
سلام، من خودم با کالیبره دوباره و غیر فعال کردن یکسری کد تونستم، تا حدودی درستش کنم، ایندفعه از زمین بلند میشه ولی پایدار نیست و همش به یک سمت کشیده میشه، یعنی صاف از روی زمین بلند نمیشه! قبلا که اصلا بلند نمیشد و از همون ابتدا و بلند نشده به سمت چپ کج میشد. نمیدونم مشکل از کجاست؟ تو اینترنت سرچ کردم، بعضی میگفتن باید رادیو تنظیم بشه؟ در ضمن مشکل دیگه ی من که همون arm کردن بصورت استاندار هست سر جاشه! یعنی من برای arm کردن از یکی از کانالهای رادیو استفاده میکنم. در صورتی که برای arm کردن باید اهرم های رادیو در حالات خاص استفاده کنم!
سلام
تو نرم افزار مولتی وی قسمتی که مقادیر کانال های رادیو رو نشون میده.رادر رو کامل به راست بده باید تو نرم افزار حتما به 2000 برسه و به چپ بده حتما به 1000 برسه.اگه رسید که هیچی و لی اگه نرسید باید تو تنظیمات رادیو دامنه تغییرات رادر رو تغییر بدی و درصدشو زیاد کنی.فکر کنم باید به قسمت تراول ادجاست بری انشاالله مشکلت حل میشه.