تو این سری باید پایه 15 رو هم به گراند وصل کنی
ویرایش توسط solxsado : 06-28-2016 در ساعت 02:46 PM
یک بار بر اساس این آموزش پیش برید
http://rancidbacon.com/files/kiwicon...de_v_1.0.4.pdf
جهت برگشت به فریمور اصلی فایل زیر رو دانلود و سپس در کامپیوتر خود از حالت فشره خارج کنید سپس فایل esp8266_flasher.exe رو اجرا کنید برروی دکمه BIN کلیک کنید و از مسیر آدرس این فایل v0.9.5.2 AT Firmware.bin رو بهش بدید سپس مثل ریختن برنامه ماژول رو به مد فلش ببرید و دکمه Download رو بزنید بعد از اتمام مراحل ماژول رو ریست کنید به حالت اولیه برمیگردد.
موفق باشید.
لینک دانلود
ویرایش توسط omseven : 07-21-2016 در ساعت 03:16 PM
سلام
چه چيزي براي شروع بايد دانلود شود ؟
براي ماژول ESP8266 فريمور هاي مختلفي وجود دارد يکي از بهترين آنها NodeMCU Lua ميباشد براي بارگذاري آن بر روي ماژول بسته به نوع ويندوز خود يکي از نرم افزارهاي فلشر زير را دانلود کنيد.
ESP8266Flasher.exe for Win32
ESP8266Flasher.exe for Win64
لینک دانلود مشکل داره لطفا بررسی کنید
با فیلتر شکن وارد شدم دانلود شد ... فکر کنم از اونطرف فیلتر شده
ویرایش توسط am.koshesh@gmail.com : 07-30-2016 در ساعت 03:37 PM دلیل: رفع مشکل
رفقا به فریادم برسید
تمام توضیحاتی که داخل صفحه اول بود رو بدقت انجام دادم فقط تنها مشکلم RX به RX و TX به TX زدم ولی وقتی فلش زدم گذینه فلش تبدیل شد به STOP ولی هرچی صبر کردم اون کادری که قرار بود پر بشه هیچ حرکتی نکرد .. ارتباط رو قطع کردم از اون به بعد هرچی میزنم دیگه اون گذینه فلش تبدیل به STOP هم نمیشه TX و RX رو هم درستش کردم GPIO0با یک مقاومت 220 زمین کرده بودم ولی الان اتصال هم میکنم اتفاقی نمیوفته .. CH_PD به VCC وصله و ریست هم با یک مقاومت 1کیلو به زمین زدم تست کردم به VCC زدم تست کردم هیچ کدوم جواب نداد
با ویندوز XP اولین باز وصل کردم
ولی به ویندوز 10 که وصل میکنم ESP8266Flasher for 64bit رو اجرا میکنم قسمت COM رو نمیشناسه ... در منیجر کامپیوتر هم علامت تعجب روی USB TO SIRYAL هست آپدیت میزنم ولی اتفاقی نمیوفته
سیستم رو ریستارت کردم مشکلم با ویندوز XP حل شد ماژول رو هم تونستم با برنامه فلشر پرگرام کنم ولی مشکل ویندوز10 هنور سر جاشه
ویرایش توسط am.koshesh@gmail.com : 07-31-2016 در ساعت 07:11 PM دلیل: رفع مشکل