سلام من چن روزه ماژول sm-630 رو خریدم میخام با اردوینو راه بندازمش لطفا کمکم کنید
سلام من چن روزه ماژول sm-630 رو خریدم میخام با اردوینو راه بندازمش لطفا کمکم کنید
سلام.
دوستان عزیز اینکه نیاز به ریست کردن داره و هر از چندی قطع و وصل میشه فکر میکنم به خاطر تغذیش هست . بهتره با یک آداپتور آردوینو رو به برق وصل کنید ( به جای یو اس بی ) و بعد تست کنید.
؟)
سلام دوستان
آیا ماژولی هست که فقط عکس انگشت رو برگردونه و هیچ پردازشی روش انجام نده؟؟؟؟؟؟؟
می خوام عکس رو بده و خودم روش یه سری پردازش انجام بدم.
ممنون
دوست عزیز یک سری نرم افزارهایی وجود دارن که پترن رو دریافت می کنن و خودشون پردازش می کنن.
کافیه سرچ کنی
Finger print win application
صفحه اول همین لینک قدم به قدم دوستان پیش رفتن و مشکلاتشون روحل کردن
سلام دوستان ، کسی لینک دانلود SFG Demo رو نداره ؟ هرچی میگردم پیدا نمی کنم .
ببین بقیه نرم افزارهای این لینک به دردت نمی خوره؟
sfg demo fingerprint software source code free download - SourceForge
سلام.یه راهنمایی به منم بدین لطفا.من اگه بخوام این ماژول رو با مبدل یو اس بی به سریال وصل کنم به کامپیوتر و با زبان c# براش برنامه بنویسم دقیقا باید چیکار کنم ؟!؟!!
من منظورم پردازش مربوط به اثرانگشت نیستااااا ، منظورم اینه چطور بتونم با ماژول ارتباط برقرار کنم و کنترلش کنم و وضعیتش رو چک کنم و امثال اینها ...
یه راهنمایی ریز کنید یا من رو به جایی لینک کنید ممنون میشم ...
ویرایش توسط JavadBahmani : 02-03-2016 در ساعت 09:29 AM
ببین وقتی با مبدل وصل بشی به کامپیوتر بهت یه پورت کام میده که تمام اطلاعات مربوط به اثر انگشت روی این پورت میاد.
میتونی تو ویژوال استادیو component پورت کام رو دانلود کنی و به component هات اضافه کنی
با این کار می تونی توی نرم افزارت هر جا که خواستی شماره پورت کام تخصیصی داده شده رو انتخاب کنی و داده رو پردازش کنی